pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Talu'dan Kapalı Pazar Yerinde İnceleme

16.11.2017 - 13:38, Güncelleme: 16.11.2017 - 13:38
 

Başkan Talu'dan Kapalı Pazar Yerinde İnceleme

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, yapımı devam eden kapalı pazar yerini, bu yılın sonunda bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.Talu, eski...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, yapımı devam eden kapalı pazar yerini, bu yılın sonunda bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.Talu, eski pazar yerinde inşaatı süren kapalı pazar yeri alanında incelemelerde bulundu. Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Talu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kaman halkının daha modern ve temiz bir ortamda alışverişlerini yapmaları için bin 500 metrekarelik alanda, kapalı pazar yeri inşaatını başlattıklarını ifade etti.Yılbaşından önce kapalı pazar yerini bitirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Talu, şunları kaydetti:"Hemşehrilerimiz pazar alışverişlerini artık sokak aralarında değil, kapalı pazar yerinde yapacaklar. Sokaklar bundan böyle rahat bir nefes alacak. Kapalı pazar yerinin altında iş yerleri de bulunacak. Kapalı pazar yerinin hizmete girmesiyle vatandaşlarımız ve pazarcı esnafımız nezih bir ortamda alışveriş yapabilecekler. Belediye olarak hizmetlerimiz devam edecektir. Bu hizmetler vatandaşlarımızın refahı içindir. Onların rahat etmesi, ilçeleri ile gurur duymaları ve ihtiyaçların giderilmesi için icra edilmektedir."
KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, yapımı devam eden kapalı pazar yerini, bu yılın sonunda bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.Talu, eski...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, yapımı devam eden kapalı pazar yerini, bu yılın sonunda bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Talu, eski pazar yerinde inşaatı süren kapalı pazar yeri alanında incelemelerde bulundu.

Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Talu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kaman halkının daha modern ve temiz bir ortamda alışverişlerini yapmaları için bin 500 metrekarelik alanda, kapalı pazar yeri inşaatını başlattıklarını ifade etti.

Yılbaşından önce kapalı pazar yerini bitirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Talu, şunları kaydetti:

"Hemşehrilerimiz pazar alışverişlerini artık sokak aralarında değil, kapalı pazar yerinde yapacaklar. Sokaklar bundan böyle rahat bir nefes alacak. Kapalı pazar yerinin altında iş yerleri de bulunacak. Kapalı pazar yerinin hizmete girmesiyle vatandaşlarımız ve pazarcı esnafımız nezih bir ortamda alışveriş yapabilecekler. Belediye olarak hizmetlerimiz devam edecektir. Bu hizmetler vatandaşlarımızın refahı içindir. Onların rahat etmesi, ilçeleri ile gurur duymaları ve ihtiyaçların giderilmesi için icra edilmektedir."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.