pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Seydişehir'de Futbol Turnuvası Ödül Töreni

16.11.2017 - 09:08, Güncelleme: 16.11.2017 - 09:08
 

Seydişehir'de Futbol Turnuvası Ödül Töreni

KONYA (AA) - Seydişehir'de, ortaokul ve liselerarası futbol turnuvalarında dereceye giren takımlara ödülleri verildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından...

KONYA (AA) - Seydişehir'de, ortaokul ve liselerarası futbol turnuvalarında dereceye giren takımlara ödülleri verildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı (ÇOGEP) kapsamında düzenlenen futbol turnuvalarında, dereceye giren okul takımları ödüllendirildi. Karakavak Mahallesi futbol sahasında gerçekleşen törende, genç erkekler, yıldız erkekler ve küçük erkekler kategorilerinde ilk üç sıraya giren okul takımlarına kupa ödüllerini, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve diğer protokol üyeleri verdi.
KONYA (AA) - Seydişehir'de, ortaokul ve liselerarası futbol turnuvalarında dereceye giren takımlara ödülleri verildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından...

KONYA (AA) - Seydişehir'de, ortaokul ve liselerarası futbol turnuvalarında dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı (ÇOGEP) kapsamında düzenlenen futbol turnuvalarında, dereceye giren okul takımları ödüllendirildi.

Karakavak Mahallesi futbol sahasında gerçekleşen törende, genç erkekler, yıldız erkekler ve küçük erkekler kategorilerinde ilk üç sıraya giren okul takımlarına kupa ödüllerini, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve diğer protokol üyeleri verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.