pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başbakan Yardımcısı Akdağ Kktc'de

15.11.2017 - 22:48, Güncelleme: 15.11.2017 - 22:48
 

Başbakan Yardımcısı Akdağ Kktc'de

Akdağ, Girne'deki Hz. Ömer Türbesi'ni ziyaret etti

LEFKOŞA (AA) - Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) düzenlediği resmi ziyaret kapsamında Girne'deki Hz. Ömer Türbesi'ni ziyaret etti. Akdağ, temasları kapsamında ziyaret ettiği Girne'deki Hz. Ömer Türbesi'nde yapılan restorasyon ve çevre düzenlemeleri hakkında yetkililerden bilgi aldı, bir süre halkla sohbet etti.Başbakan Yardımcısı Akdağ'ın Girne ziyaretine, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay da eşlik etti.
Akdağ, Girne'deki Hz. Ömer Türbesi'ni ziyaret etti

LEFKOŞA (AA) - Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) düzenlediği resmi ziyaret kapsamında Girne'deki Hz. Ömer Türbesi'ni ziyaret etti.

Akdağ, temasları kapsamında ziyaret ettiği Girne'deki Hz. Ömer Türbesi'nde yapılan restorasyon ve çevre düzenlemeleri hakkında yetkililerden bilgi aldı, bir süre halkla sohbet etti.

Başbakan Yardımcısı Akdağ'ın Girne ziyaretine, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.