pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Şehitlerin İsimleri Eğitim Kurumlarında Yaşatılacak

15.11.2017 - 15:03, Güncelleme: 15.11.2017 - 15:03
 

Beypazarı'nda Şehitlerin İsimleri Eğitim Kurumlarında Yaşatılacak

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, bazı eğitim kurumlarına şehitlerin isimleri verildi.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün önerileri doğrultusunda,...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, bazı eğitim kurumlarına şehitlerin isimleri verildi.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün önerileri doğrultusunda, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Yurdu'nun ismi, "Şehit Sefa Tiftik Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Yurdu, Beypazarı İmam Hatip Ortaokulunun ismi "Şehit Mehmet Çifci Ortaokulu, Sanayi İlkokulunun ismi de “Şehit Onur Yaman ilkokulu” olarak değiştirildi.Kurtuluş Mahallesinde bulunan İmam Hatip Ortaokuluna "Şehit Mehmet Çifci" adı, Ankara Valiliği oluruyla verilerek, okulun yeni tabelası asıldı. Şehidin ailesi, oğulları Çifci'nin adının okulda yaşatılmasının, kendilerini son derece memnun ettiğini kaydetti. İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet Tok daşehidin anne ve babasını okula davet ettiklerini ve okulda birgün süreyle misafir ettiklerini kaydetti. Şehit Onur Yaman İlkokulu Müdürü Kuraner Tuna ise şehit asker Onur Yaman’ın annesini ve babasını okula davet ettiklerini ve okulun tabelasını birlikte astıklarını söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temür de okullara şehitlerin isimlerinin verilmesinin önemli olduğunu belirtti.
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, bazı eğitim kurumlarına şehitlerin isimleri verildi.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün önerileri doğrultusunda,...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, bazı eğitim kurumlarına şehitlerin isimleri verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün önerileri doğrultusunda, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Yurdu'nun ismi, "Şehit Sefa Tiftik Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Yurdu, Beypazarı İmam Hatip Ortaokulunun ismi "Şehit Mehmet Çifci Ortaokulu, Sanayi İlkokulunun ismi de “Şehit Onur Yaman ilkokulu” olarak değiştirildi.

Kurtuluş Mahallesinde bulunan İmam Hatip Ortaokuluna "Şehit Mehmet Çifci" adı, Ankara Valiliği oluruyla verilerek, okulun yeni tabelası asıldı.

Şehidin ailesi, oğulları Çifci'nin adının okulda yaşatılmasının, kendilerini son derece memnun ettiğini kaydetti.

İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet Tok daşehidin anne ve babasını okula davet ettiklerini ve okulda birgün süreyle misafir ettiklerini kaydetti.

Şehit Onur Yaman İlkokulu Müdürü Kuraner Tuna ise şehit asker Onur Yaman’ın annesini ve babasını okula davet ettiklerini ve okulun tabelasını birlikte astıklarını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temür de okullara şehitlerin isimlerinin verilmesinin önemli olduğunu belirtti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.