pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çankırı Türk Halk Müziği Korosu Çalışmalara Başladı

14.11.2017 - 14:18, Güncelleme: 14.11.2017 - 14:18
 

Çankırı Türk Halk Müziği Korosu Çalışmalara Başladı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Halk Müziği Korosu'nun (THM) çalışmalara başladığı bildirildi.Koro Şefi Cemalettin Tağlı,...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Halk Müziği Korosu'nun (THM) çalışmalara başladığı bildirildi.Koro Şefi Cemalettin Tağlı, yaptığı yazılı açıklamada, koroya katılmak isteyen türkü dostlarını aralarında görmek istediklerini belirtti.Koro çalışmalarına başladıklarını ifade eden Tağlı, açıklamasında şunlara yer verdi:"Koro üyeleri ile birlikte pazartesi ve perşembe günleri 19.30-22.00 saatleri arasında 100.Yıl Kültür Merkezi'nde toplanıyoruz. 35 kişilik THM koro ve saz ekibimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sene 4. konserimizi Mayıs 2018'de müzikseverlere sunacağız. Bu konserimizde Çankırı ve farklı yörelerden türkülere yer vereceğiz."
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Halk Müziği Korosu'nun (THM) çalışmalara başladığı bildirildi.Koro Şefi Cemalettin Tağlı,...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Halk Müziği Korosu'nun (THM) çalışmalara başladığı bildirildi.

Koro Şefi Cemalettin Tağlı, yaptığı yazılı açıklamada, koroya katılmak isteyen türkü dostlarını aralarında görmek istediklerini belirtti.

Koro çalışmalarına başladıklarını ifade eden Tağlı, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Koro üyeleri ile birlikte pazartesi ve perşembe günleri 19.30-22.00 saatleri arasında 100.Yıl Kültür Merkezi'nde toplanıyoruz. 35 kişilik THM koro ve saz ekibimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sene 4. konserimizi Mayıs 2018'de müzikseverlere sunacağız. Bu konserimizde Çankırı ve farklı yörelerden türkülere yer vereceğiz."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.