pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama

14.11.2017 - 08:58, Güncelleme: 14.11.2017 - 08:58
 

Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gürün ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 4 kişi tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gürün ilçesi...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gürün ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 4 kişi tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gürün ilçesi Bahçeiçi köyü mevkisinde icra ettikleri yol kontrol ve arama faaliyeti kapsamında Malatya'dan Yozgat'a giden bir minibüsü durdurdu.Uyuşturucu dedektör köpeğinin de katılımıyla araçta yapılan aramada, iç döşemelere gizlenmiş 6 kilo 400 gram kubar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan ve jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, tutuklanarak Gürün Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Gürün ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 4 kişi tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gürün ilçesi...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gürün ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 4 kişi tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gürün ilçesi Bahçeiçi köyü mevkisinde icra ettikleri yol kontrol ve arama faaliyeti kapsamında Malatya'dan Yozgat'a giden bir minibüsü durdurdu.

Uyuşturucu dedektör köpeğinin de katılımıyla araçta yapılan aramada, iç döşemelere gizlenmiş 6 kilo 400 gram kubar esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan ve jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, tutuklanarak Gürün Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.