pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akyürek, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

13.11.2017 - 14:48, Güncelleme: 13.11.2017 - 14:48
 

Akyürek, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

KIRIKKALE (AA) - İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Akyürek, demokrasilerde kurumların görev yaptığı sırada bireyin ve milletin yasama haklarını...

KIRIKKALE (AA) - İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Akyürek, demokrasilerde kurumların görev yaptığı sırada bireyin ve milletin yasama haklarını gözetmekle sorumlu olduğunu belirtti. Gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen Akyürek, Türkiye'de mevcut iktidarın ve muhalefetin konumları itibariyle milletin beklentilerine yeteri kadar cevap veremediklerini savundu. Akyürek, şunları söyledi: "Yeni bir siyasi anlayışla meşru hedeflere, meşru yollarla gitmek için ülkemizde olduğu gibi Kırıkkale'de de iyi şeyler İYİ Parti'yle olacaktır. Çünkü biz güçlüyüz ve gücümüzü de halkımızdan alıyoruz. Bunun için teşkilatımızı kurarken ilimizde değişik görevlerde bulunan büyüklerimize, kardeşlerimize, sivil toplum örgütlerine danışarak iyi ve doğru gideceğiz. Biz kavgadan yana değiliz. Hak, adalet ve hürriyet kavramlarının yaşatılması mücadelesi vereceğiz."
KIRIKKALE (AA) - İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Akyürek, demokrasilerde kurumların görev yaptığı sırada bireyin ve milletin yasama haklarını...

KIRIKKALE (AA) - İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Akyürek, demokrasilerde kurumların görev yaptığı sırada bireyin ve milletin yasama haklarını gözetmekle sorumlu olduğunu belirtti.

Gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen Akyürek, Türkiye'de mevcut iktidarın ve muhalefetin konumları itibariyle milletin beklentilerine yeteri kadar cevap veremediklerini savundu.

Akyürek, şunları söyledi:

"Yeni bir siyasi anlayışla meşru hedeflere, meşru yollarla gitmek için ülkemizde olduğu gibi Kırıkkale'de de iyi şeyler İYİ Parti'yle olacaktır. Çünkü biz güçlüyüz ve gücümüzü de halkımızdan alıyoruz. Bunun için teşkilatımızı kurarken ilimizde değişik görevlerde bulunan büyüklerimize, kardeşlerimize, sivil toplum örgütlerine danışarak iyi ve doğru gideceğiz. Biz kavgadan yana değiliz. Hak, adalet ve hürriyet kavramlarının yaşatılması mücadelesi vereceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.