pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Atatürk'ü Anma Haftası

13.11.2017 - 12:58, Güncelleme: 13.11.2017 - 12:58
 

Atatürk'ü Anma Haftası

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Atatürk'ü Anma Haftası etkinlikleri kapsamında fidan dikimi yapıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Fen Lisesinde,...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Atatürk'ü Anma Haftası etkinlikleri kapsamında fidan dikimi yapıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Fen Lisesinde, Atatürk'ü Anma Haftası dolayısıyla Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Ünal ve daire amirlerinin katılımıyla düzenlenen etkinlikle okul bahçesinde 220 fidan toprakla buluşturuldu. Okul Müdürü Nazır Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, okul olarak 35 dönüm alana sahip olduklarını ve yeşil alan miktarını artırmak istediklerini belirterek, "Atatürk'ü Anma Haftası dolayısıyla da 220 fidan dikimi gerçekleştirdik. Ladin, selvi, akça ağaç, akasya bunları bahçemizin uygun yerlerine Orman İşletme Müdürlüğünün yardımıyla dikmiş olduk." dedi.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Atatürk'ü Anma Haftası etkinlikleri kapsamında fidan dikimi yapıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Fen Lisesinde,...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Atatürk'ü Anma Haftası etkinlikleri kapsamında fidan dikimi yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Fen Lisesinde, Atatürk'ü Anma Haftası dolayısıyla Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Ünal ve daire amirlerinin katılımıyla düzenlenen etkinlikle okul bahçesinde 220 fidan toprakla buluşturuldu.

Okul Müdürü Nazır Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, okul olarak 35 dönüm alana sahip olduklarını ve yeşil alan miktarını artırmak istediklerini belirterek, "Atatürk'ü Anma Haftası dolayısıyla da 220 fidan dikimi gerçekleştirdik. Ladin, selvi, akça ağaç, akasya bunları bahçemizin uygun yerlerine Orman İşletme Müdürlüğünün yardımıyla dikmiş olduk." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.