pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu Çankırı'da

12.11.2017 - 18:18, Güncelleme: 12.11.2017 - 18:18
 

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu Çankırı'da

Bir taksi durağını ziyaret eden Sarıeroğlu, taksici esnafının sorunlarını dinleyip, ikram edilen çayı içti

ÇANKIRI (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Çankırı'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. AK Parti Çankırı Merkez İlçe Başkanlığının Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen 6'ncı Olağan Genel Kurulu'na katılmak üzere kente gelen Sarıeroğlu, kongrenin ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu. Bir taksi durağını ziyaret eden Bakan Sarıeroğlu, taksici esnafının sorunlarını dinleyip, ikram edilen çayı içti.Daha sonra Çankırı Belediyesi Dr. Rıfkı Kamil Urga Araştırma Merkezi'ne geçen Sarıeroğlu, Çankırı'nın tarihi hakkında bilgi aldı. Jülide Sarıeroğlu'na, Çankırı Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ziyareti esnasında kurum çalışmaları hakkında brifing verildi.Programın sonunda Şehit Piyade Sözleşmeli Er Olcay Çelik ve 15 Temmuz'da şehit olan Medet İkizceli'nin ailelerini ziyaret eden Bakan Sarıeroğlu, ardından kentten ayrıldı.
Bir taksi durağını ziyaret eden Sarıeroğlu, taksici esnafının sorunlarını dinleyip, ikram edilen çayı içti

ÇANKIRI (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Çankırı'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Çankırı Merkez İlçe Başkanlığının Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen 6'ncı Olağan Genel Kurulu'na katılmak üzere kente gelen Sarıeroğlu, kongrenin ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu. Bir taksi durağını ziyaret eden Bakan Sarıeroğlu, taksici esnafının sorunlarını dinleyip, ikram edilen çayı içti.

Daha sonra Çankırı Belediyesi Dr. Rıfkı Kamil Urga Araştırma Merkezi'ne geçen Sarıeroğlu, Çankırı'nın tarihi hakkında bilgi aldı.

Jülide Sarıeroğlu'na, Çankırı Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ziyareti esnasında kurum çalışmaları hakkında brifing verildi.

Programın sonunda Şehit Piyade Sözleşmeli Er Olcay Çelik ve 15 Temmuz'da şehit olan Medet İkizceli'nin ailelerini ziyaret eden Bakan Sarıeroğlu, ardından kentten ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.