pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kulu'da Evliyalar Ve Şehitler Çeşmesi Açıldı

12.11.2017 - 16:53, Güncelleme: 12.11.2017 - 16:53
 

Kulu'da Evliyalar Ve Şehitler Çeşmesi Açıldı

KONYA (AA) - Kulu'da hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan Evliyalar ve Şehitler Çeşmesi açıldı. Kululu hayırseverlerce Kömişini Mahallesi Uyuz...

KONYA (AA) - Kulu'da hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan Evliyalar ve Şehitler Çeşmesi açıldı. Kululu hayırseverlerce Kömişini Mahallesi Uyuz Gölü kenarında "Evliyalar ve Şehitler Çeşmesi" adıyla inşa ettirilen hayratın açılışı törenle yapıldı. Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, törendeki konuşmasında, yaptırılan eserin sadaka-i cariye olduğunu belirtti. Hayırsever ailelere teşekkür eden Yıldız, eserin çevresinin ağaçlandırılması sözü verdi. Açılışa, Kulu Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mustafa Erkaraman, Müftü İbrahim Kaçaroğlu, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
KONYA (AA) - Kulu'da hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan Evliyalar ve Şehitler Çeşmesi açıldı. Kululu hayırseverlerce Kömişini Mahallesi Uyuz...

KONYA (AA) - Kulu'da hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan Evliyalar ve Şehitler Çeşmesi açıldı.

Kululu hayırseverlerce Kömişini Mahallesi Uyuz Gölü kenarında "Evliyalar ve Şehitler Çeşmesi" adıyla inşa ettirilen hayratın açılışı törenle yapıldı.

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, törendeki konuşmasında, yaptırılan eserin sadaka-i cariye olduğunu belirtti.

Hayırsever ailelere teşekkür eden Yıldız, eserin çevresinin ağaçlandırılması sözü verdi.

Açılışa, Kulu Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mustafa Erkaraman, Müftü İbrahim Kaçaroğlu, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.