pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türkiye İşçi Emekliler Derneği Sivas Şubesi Genel Kurulu

11.11.2017 - 16:23, Güncelleme: 11.11.2017 - 16:23
 

Türkiye İşçi Emekliler Derneği Sivas Şubesi Genel Kurulu

SİVAS (AA) - Türkiye İşçi Emekliler Derneği Sivas Şubesinin 14. Olağan Genel Kurulu yapıldı.Kentteki bir düğün salonunda yapılan genel kurul, saygı...

SİVAS (AA) - Türkiye İşçi Emekliler Derneği Sivas Şubesinin 14. Olağan Genel Kurulu yapıldı.Kentteki bir düğün salonunda yapılan genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Divan heyetinin oluşturulmasının ardından genel kurulda konuşan Dernek Başkanı Ziyaeddin Yılmaz, yönetimde olduğu süre zarfında yaptıkları faaliyetleri anlattı.Daha sonra derneğin bütçe ve denetim raporları okundu. Genel kurulda mevcut başkan Ziyaettin Yılmaz, güven tazeleyerek, yeniden dernek başkanı seçildi.
SİVAS (AA) - Türkiye İşçi Emekliler Derneği Sivas Şubesinin 14. Olağan Genel Kurulu yapıldı.Kentteki bir düğün salonunda yapılan genel kurul, saygı...

SİVAS (AA) - Türkiye İşçi Emekliler Derneği Sivas Şubesinin 14. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Kentteki bir düğün salonunda yapılan genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Divan heyetinin oluşturulmasının ardından genel kurulda konuşan Dernek Başkanı Ziyaeddin Yılmaz, yönetimde olduğu süre zarfında yaptıkları faaliyetleri anlattı.

Daha sonra derneğin bütçe ve denetim raporları okundu.

Genel kurulda mevcut başkan Ziyaettin Yılmaz, güven tazeleyerek, yeniden dernek başkanı seçildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.