pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Silahlı Saldırı

10.11.2017 - 20:48, Güncelleme: 10.11.2017 - 20:48
 

Niğde'de Silahlı Saldırı

Niğde'de sokakta silahlı saldırıya uğrayan kişi tedavi altına alındı

NİĞDE (AA) - Niğde'de sokakta silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan kişi tedavi altına alındı.Alınan bilgiye göre, Yukarı Kayabaşı Mahallesi Cici Baba Sokak'tan geçmekte olan Ali Doğrul (46), yoldan geçen bir kişi tarafından pompalı tüfekle saldırıya uğradı.Vatandaşların sağlık ekiplerine ve polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen 122 ekipleri, Doğrul'u, Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastenesi'ne kaldırdı.Vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet eden Doğrul'un durumunun ağır olduğu bildirildi.Polis, Doğrul'u yaralayan kişinin yakalanması için çalışma başlattı.
Niğde'de sokakta silahlı saldırıya uğrayan kişi tedavi altına alındı

NİĞDE (AA) - Niğde'de sokakta silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan kişi tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Yukarı Kayabaşı Mahallesi Cici Baba Sokak'tan geçmekte olan Ali Doğrul (46), yoldan geçen bir kişi tarafından pompalı tüfekle saldırıya uğradı.

Vatandaşların sağlık ekiplerine ve polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen 122 ekipleri, Doğrul'u, Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastenesi'ne kaldırdı.

Vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet eden Doğrul'un durumunun ağır olduğu bildirildi.

Polis, Doğrul'u yaralayan kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.