pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun’da Mhp’ye 300 Kişi Üye Oldu

10.11.2017 - 18:23, Güncelleme: 10.11.2017 - 18:23
 

Sorgun’da Mhp’ye 300 Kişi Üye Oldu

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesinde 300 kişi düzenlenen törenle MHP’ye üye oldu. Parti binası önünde toplanan yeni katılımcılar ülkücü yemini...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesinde 300 kişi düzenlenen törenle MHP’ye üye oldu. Parti binası önünde toplanan yeni katılımcılar ülkücü yemini etti. Yemin sonrası MHP Sorgun İlçe Başkanı Yusuf Kutlusoy, aralarına yeni katılan üyelerine parti rozetini taktı. Burada bir konuşma yapan Kutlusoy, parti üye sayısının ilçede her geçen gün arttığını belirtti.Kutlusoy, partilerine halkın teveccühünün her geçen gün artmasının mutluluk verici olduğunu ifade ederek, "Vatan, bayrak sevdalılarını Milliyetçi Hareket Partisi'ne davet ediyoruz. Milliyetçi, ülkücü hareket büyük bir ailedir. Gönül kapılarımız sonuna kadar açıktır. Partimize olan bu yoğun ilgi için halkımıza teşekkür ediyoruz." diye konuştu.Yeni üyelerin katılımı ile Sorgun’da daha da güçlendiklerini ifade eden Kutlusoy, bundan böyle daha da fazla çalışarak hizmetlerini sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesinde 300 kişi düzenlenen törenle MHP’ye üye oldu. Parti binası önünde toplanan yeni katılımcılar ülkücü yemini...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesinde 300 kişi düzenlenen törenle MHP’ye üye oldu.

Parti binası önünde toplanan yeni katılımcılar ülkücü yemini etti. Yemin sonrası MHP Sorgun İlçe Başkanı Yusuf Kutlusoy, aralarına yeni katılan üyelerine parti rozetini taktı.

Burada bir konuşma yapan Kutlusoy, parti üye sayısının ilçede her geçen gün arttığını belirtti.

Kutlusoy, partilerine halkın teveccühünün her geçen gün artmasının mutluluk verici olduğunu ifade ederek, "Vatan, bayrak sevdalılarını Milliyetçi Hareket Partisi'ne davet ediyoruz. Milliyetçi, ülkücü hareket büyük bir ailedir. Gönül kapılarımız sonuna kadar açıktır. Partimize olan bu yoğun ilgi için halkımıza teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Yeni üyelerin katılımı ile Sorgun’da daha da güçlendiklerini ifade eden Kutlusoy, bundan böyle daha da fazla çalışarak hizmetlerini sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.