pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz

10.11.2017 - 09:28, Güncelleme: 10.11.2017 - 09:28
 

Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Konuk, mesajında,...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Konuk, mesajında, istiklal harbinin lideri ve cumhuriyetin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 79’uncu yıl dönümünde eksilmeyen minnet, saygı ve rahmet duygularıyla andığını belirtti. Türk milleti için 10 Kasım’ların acıyla yad edilen bir anma gününden ibaret olmadığını ifade eden Konuk, şunları kaydetti: "10 Kasım'lar, O'nun bıraktığı mirasa, mirasçılarının bir kez daha sıkı sıkıya sarıldığı, O'nu anarken O'nun emanetine sahip çıkma iradesi ve kararlılığını pekiştirdiği günlerdir. Türk milletinin O'nun liderliğinde verdiği bağımsızlık savaşının ve muasırlaşma hamlesinin dünyada bir eşi daha yoktur. Atatürk, bizlere emanet ettiği Cumhuriyet’le birlikte kalbimizde, fikirlerimizde, O'ndan aldığımız ilhamla yaptığımız işlerde ve dualarımızda dipdiri, capcanlı yaşamaya devam ediyor ve devam edecek. Cumhuriyetimizin istiklal ve istikbali için O'nun gösterdiği hedefe sapmadan ilerliyor, Kurucu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 79’uncu yılında bir kez daha rahmet, minnet, saygı ve bağlılıkla anıyoruz."
KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Konuk, mesajında,...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Konuk, mesajında, istiklal harbinin lideri ve cumhuriyetin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 79’uncu yıl dönümünde eksilmeyen minnet, saygı ve rahmet duygularıyla andığını belirtti.

Türk milleti için 10 Kasım’ların acıyla yad edilen bir anma gününden ibaret olmadığını ifade eden Konuk, şunları kaydetti:

"10 Kasım'lar, O'nun bıraktığı mirasa, mirasçılarının bir kez daha sıkı sıkıya sarıldığı, O'nu anarken O'nun emanetine sahip çıkma iradesi ve kararlılığını pekiştirdiği günlerdir. Türk milletinin O'nun liderliğinde verdiği bağımsızlık savaşının ve muasırlaşma hamlesinin dünyada bir eşi daha yoktur. Atatürk, bizlere emanet ettiği Cumhuriyet’le birlikte kalbimizde, fikirlerimizde, O'ndan aldığımız ilhamla yaptığımız işlerde ve dualarımızda dipdiri, capcanlı yaşamaya devam ediyor ve devam edecek. Cumhuriyetimizin istiklal ve istikbali için O'nun gösterdiği hedefe sapmadan ilerliyor, Kurucu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 79’uncu yılında bir kez daha rahmet, minnet, saygı ve bağlılıkla anıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.