pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zara'da Öğretmenlere Seminer Verildi

09.11.2017 - 16:23, Güncelleme: 09.11.2017 - 16:23
 

Zara'da Öğretmenlere Seminer Verildi

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde, "Öğretmen ama nasıl öğretmen" konulu seminer düzenlendi. Cumhuriyet Üniversitesi Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu...

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde, "Öğretmen ama nasıl öğretmen" konulu seminer düzenlendi. Cumhuriyet Üniversitesi Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere Başbakan Binali Yıldırım'ın Başdanışmanı Dr. Necdet Subaşı ve psikolog Rukiye Karaköse konuşmacı olarak katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli öğretmenlerin katıldığı seminerde öğretmen-öğrenci arasında etkili iletişim, öğretmen-çevre ilişkileri nasıl olmalı, mesleğin kutsiyeti konuları ele alındı.Seminere, Zara Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Kurt, kurum amirleri ile öğretmenler katıldı.
SİVAS (AA) - Zara ilçesinde, "Öğretmen ama nasıl öğretmen" konulu seminer düzenlendi. Cumhuriyet Üniversitesi Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu...

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde, "Öğretmen ama nasıl öğretmen" konulu seminer düzenlendi.

Cumhuriyet Üniversitesi Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere Başbakan Binali Yıldırım'ın Başdanışmanı Dr. Necdet Subaşı ve psikolog Rukiye Karaköse konuşmacı olarak katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli öğretmenlerin katıldığı seminerde öğretmen-öğrenci arasında etkili iletişim, öğretmen-çevre ilişkileri nasıl olmalı, mesleğin kutsiyeti konuları ele alındı.

Seminere, Zara Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Kurt, kurum amirleri ile öğretmenler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.