pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö Sanığına 6 Yıl 3 Ay Hapis Cezası

09.11.2017 - 13:08, Güncelleme: 09.11.2017 - 13:08
 

Fetö Sanığına 6 Yıl 3 Ay Hapis Cezası

"Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yargılanan sanık, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında açılan davada yargılanan sanığa 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.Kayseri 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanık Büşra Turan ve avukatı hazır bulundu. Örgütün haberleşme programı ByLock'un adına kayıtlı numarada çıkmasının teknik bir hata olabileceğini iddia eden Turan, öğrenim hayatı boyunca FETÖ/PDY ile hiç bir bağının olmadığını öne sürdü.Adına kayıtlı numarayı 12 yıldır kullandığını belirten Turan, "Ailemden FETÖ/PDY'den yargılanan kimse yok. Aile olarak bu yapıyla kesinlikle ilgimiz yok. Telefonumdan sık sık müzik programları indiriyordum. Söz konusu haberleşme programının buradan bulaştığını düşünüyorum. Suçsuzum, beraatimi istiyorum." dedi.Mahkeme heyeti, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası verdiği sanığın tahliyesine hükmetti.
"Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yargılanan sanık, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında açılan davada yargılanan sanığa 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Kayseri 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanık Büşra Turan ve avukatı hazır bulundu.

Örgütün haberleşme programı ByLock'un adına kayıtlı numarada çıkmasının teknik bir hata olabileceğini iddia eden Turan, öğrenim hayatı boyunca FETÖ/PDY ile hiç bir bağının olmadığını öne sürdü.

Adına kayıtlı numarayı 12 yıldır kullandığını belirten Turan, "Ailemden FETÖ/PDY'den yargılanan kimse yok. Aile olarak bu yapıyla kesinlikle ilgimiz yok. Telefonumdan sık sık müzik programları indiriyordum. Söz konusu haberleşme programının buradan bulaştığını düşünüyorum. Suçsuzum, beraatimi istiyorum." dedi.

Mahkeme heyeti, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası verdiği sanığın tahliyesine hükmetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.