pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Kamu-özel Ortaklığı Türkiye Deneyimi" Konferansı

09.11.2017 - 12:03, Güncelleme: 09.11.2017 - 12:03
 

"Kamu-özel Ortaklığı Türkiye Deneyimi" Konferansı

KAYSERİ (AA) - Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü tarafından "Kamu-Özel Ortaklığı Türkiye Deneyimi"...

KAYSERİ (AA) - Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü tarafından "Kamu-Özel Ortaklığı Türkiye Deneyimi" konulu konferans düzenlendi.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, konferas Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.NNYÜ Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü ve Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği konferansta konuşan Yüksek İnşaat Mühendisi Cem Aker, Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu, İstanbul 3. Havalimanı, Boyabat ve Beyhan barajlarından örnekler vererek, Kamu- Özel Ortaklığı Projelerinin yatırım süreçlerini anlattı.Program, proje sergisinin gezilmesiyle sona erdi.
KAYSERİ (AA) - Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü tarafından "Kamu-Özel Ortaklığı Türkiye Deneyimi"...

KAYSERİ (AA) - Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü tarafından "Kamu-Özel Ortaklığı Türkiye Deneyimi" konulu konferans düzenlendi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, konferas Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

NNYÜ Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü ve Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği konferansta konuşan Yüksek İnşaat Mühendisi Cem Aker, Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu, İstanbul 3. Havalimanı, Boyabat ve Beyhan barajlarından örnekler vererek, Kamu- Özel Ortaklığı Projelerinin yatırım süreçlerini anlattı.

Program, proje sergisinin gezilmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.