pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Şentürk'den Kırşehir Jandarma Komutanlığı'na Ziyaret

09.11.2017 - 10:48, Güncelleme: 09.11.2017 - 10:48
 

Vali Şentürk'den Kırşehir Jandarma Komutanlığı'na Ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Şentürk,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Şentürk, Kırşehir Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Ekemen'i ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.Şentürk, ziyarette yaptığı konuşmada, jandarma teşkilatının devletin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönünde önemli çalışmalar yürüttüğünü belirtti.Asayiş ve güvenlikle ilgili çalışmaları hakkında bilgi veren Ekemen de ziyaretinden dolayı Vali Şentürk'e teşekkür etti.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Şentürk,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Şentürk, Kırşehir Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Ekemen'i ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Şentürk, ziyarette yaptığı konuşmada, jandarma teşkilatının devletin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönünde önemli çalışmalar yürüttüğünü belirtti.

Asayiş ve güvenlikle ilgili çalışmaları hakkında bilgi veren Ekemen de ziyaretinden dolayı Vali Şentürk'e teşekkür etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.