pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara'da "Arıcılık Eğitimi" Semineri

09.11.2017 - 10:23, Güncelleme: 09.11.2017 - 10:23
 

Ankara'da "Arıcılık Eğitimi" Semineri

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcaham ilçesinde düzenlenen "Arıcılık Eğitimi" konulu seminer başladı.Orman ve Su İşleri Bakanlığınca ilçedeki Halk...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcaham ilçesinde düzenlenen "Arıcılık Eğitimi" konulu seminer başladı.Orman ve Su İşleri Bakanlığınca ilçedeki Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen seminere, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Basım Yayın Şube Müdürü İlknur Göktaş, Kızılcahamam Orman İşletme Müdürü Mehmet Üstünyer, ziraat mühendisi ve arı danışmanı Ahmet İnci'nin yanı sıra arıcılar katıldı.Göktaş, seminerdeki konuşmasında, bakanlığın bugüne kadar 356 bal ormanı kurduğunu ifade ederek, arıcılığı geliştirmek ve bal üretimini arttırmak için her türlü desteği verdiklerini ifade etti.Türkiye genelinde gelen bal ormanı taleplerinin tamamına cevap verdiklerini dile getiren Göktaş, "İllerimizi Muğla'dan Elazığ'a kadar bal ormanlarıyla donattık. İstiyoruz ki ballarımız organik olsun. Bunun için de arıcılık gibi bir alana kadınlarımızın, analarımızın ellerinin değmesi gerektiğine inandık. Hedefimiz balda marka oluşturmak." dedi.Mühendis İnci de arıcılık konusunda katılımcılara bilgiler aktardı.Katılımcılara uygulamalı olarak eğitim verilecek seminer, yarın sona erecek.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcaham ilçesinde düzenlenen "Arıcılık Eğitimi" konulu seminer başladı.Orman ve Su İşleri Bakanlığınca ilçedeki Halk...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcaham ilçesinde düzenlenen "Arıcılık Eğitimi" konulu seminer başladı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığınca ilçedeki Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen seminere, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Basım Yayın Şube Müdürü İlknur Göktaş, Kızılcahamam Orman İşletme Müdürü Mehmet Üstünyer, ziraat mühendisi ve arı danışmanı Ahmet İnci'nin yanı sıra arıcılar katıldı.

Göktaş, seminerdeki konuşmasında, bakanlığın bugüne kadar 356 bal ormanı kurduğunu ifade ederek, arıcılığı geliştirmek ve bal üretimini arttırmak için her türlü desteği verdiklerini ifade etti.

Türkiye genelinde gelen bal ormanı taleplerinin tamamına cevap verdiklerini dile getiren Göktaş, "İllerimizi Muğla'dan Elazığ'a kadar bal ormanlarıyla donattık. İstiyoruz ki ballarımız organik olsun. Bunun için de arıcılık gibi bir alana kadınlarımızın, analarımızın ellerinin değmesi gerektiğine inandık. Hedefimiz balda marka oluşturmak." dedi.

Mühendis İnci de arıcılık konusunda katılımcılara bilgiler aktardı.

Katılımcılara uygulamalı olarak eğitim verilecek seminer, yarın sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.