pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Sokak İyileştirme Çalışması

08.11.2017 - 17:13, Güncelleme: 08.11.2017 - 17:13
 

Beypazarı'nda Sokak İyileştirme Çalışması

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Sultan Alaeddin Sokak'ta iyileştirme çalışması yapılacağını bildirdi.Başkan Kaplan, AA muhabirine...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Sultan Alaeddin Sokak'ta iyileştirme çalışması yapılacağını bildirdi.Başkan Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin en gözde sokağında seyyar satıcıların bulunduğuna dikkat çekti.Daha önce yapılan bir çalışma nedeniyle sokağın iki tarafında kalan alanların tam kullanılmadığını tespit ettiklerini dile getiren Kaplan, "Bu nedenle her iki tarafın daha düzenli kullanılması yönünde çalışma başlatacağız." dedi.Çalışmalara yarın başlanacağını aktaran Kaplan, "Sokaktaki bu düzenlemeyi kısa süre içinde tamamlamayı planlıyoruz. Çalışmayla sokak, daha elverişli ve kullanılır hale getirilecek." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Sultan Alaeddin Sokak'ta iyileştirme çalışması yapılacağını bildirdi.Başkan Kaplan, AA muhabirine...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Sultan Alaeddin Sokak'ta iyileştirme çalışması yapılacağını bildirdi.

Başkan Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin en gözde sokağında seyyar satıcıların bulunduğuna dikkat çekti.

Daha önce yapılan bir çalışma nedeniyle sokağın iki tarafında kalan alanların tam kullanılmadığını tespit ettiklerini dile getiren Kaplan, "Bu nedenle her iki tarafın daha düzenli kullanılması yönünde çalışma başlatacağız." dedi.

Çalışmalara yarın başlanacağını aktaran Kaplan, "Sokaktaki bu düzenlemeyi kısa süre içinde tamamlamayı planlıyoruz. Çalışmayla sokak, daha elverişli ve kullanılır hale getirilecek." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.