pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tdv'nin Arakan Ve Suriye'deki Faaliyetleri

08.11.2017 - 16:43, Güncelleme: 08.11.2017 - 16:43
 

Tdv'nin Arakan Ve Suriye'deki Faaliyetleri

KAYSERİ (AA) - Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesinin yurt içi ve yurt dışındaki faaliyetleri hakkında bilgilendirme programı düzenlendi.Kayseri...

KAYSERİ (AA) - Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesinin yurt içi ve yurt dışındaki faaliyetleri hakkında bilgilendirme programı düzenlendi.Kayseri İl Müftülüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, program Talas Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirildi.Programda konuşan Kayseri Müftüsü Şahin Güven, TDV Kayseri Şubesi olarak yaptıkları faaliyetlerden bahsetti.Müftü Güven, şunları kaydetti:"Bu yıl, kurban faaliyetlerinde Türkiye sıralamasında üçüncü sıradaydık. Kayseri TDV olarak Suriye'ye her ay 10 tır un yardımında bulunuyoruz. Şimdiye kadar 250'yi aşkın tır gıda yardımında bulunduk ve bulunmaya da devam ediyoruz Allah'ın izniyle. Bu ayın 10 tırlık yardımını, önümüzdeki cumartesi günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla uğurlayacağız inşallah. Arakan’la ilgili olarak da yine hatırı sayılır derecede yardımlarda bulunduk ve bulunuyoruz."
KAYSERİ (AA) - Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesinin yurt içi ve yurt dışındaki faaliyetleri hakkında bilgilendirme programı düzenlendi.Kayseri...

KAYSERİ (AA) - Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesinin yurt içi ve yurt dışındaki faaliyetleri hakkında bilgilendirme programı düzenlendi.

Kayseri İl Müftülüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, program Talas Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Programda konuşan Kayseri Müftüsü Şahin Güven, TDV Kayseri Şubesi olarak yaptıkları faaliyetlerden bahsetti.

Müftü Güven, şunları kaydetti:

"Bu yıl, kurban faaliyetlerinde Türkiye sıralamasında üçüncü sıradaydık. Kayseri TDV olarak Suriye'ye her ay 10 tır un yardımında bulunuyoruz. Şimdiye kadar 250'yi aşkın tır gıda yardımında bulunduk ve bulunmaya da devam ediyoruz Allah'ın izniyle. Bu ayın 10 tırlık yardımını, önümüzdeki cumartesi günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla uğurlayacağız inşallah. Arakan’la ilgili olarak da yine hatırı sayılır derecede yardımlarda bulunduk ve bulunuyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.