pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı Ticaret Odası'nda Bilgilendirme Toplantısı

08.11.2017 - 15:58, Güncelleme: 08.11.2017 - 15:58
 

Beypazarı Ticaret Odası'nda Bilgilendirme Toplantısı

ANKARA (AA) - Beypazarı Ticaret Odası'nda (BTO), dış ticaret konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi. BTO'da düzenlenen bilgilendirme toplantısında...

ANKARA (AA) - Beypazarı Ticaret Odası'nda (BTO), dış ticaret konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi. BTO'da düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Gözde Eroğlu ve Sinan Yüzal, "Uluslararası rekabetçiliğin geliştirilmesi ve desteklenmesi", "Pazar araştırması ve pazara giriş desteği", "Pazara giriş belgelerinin desteklenmesi" gibi konularda katılımcıları bilgilendirdi.Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Sadettin Ayık da Ekonomi Bakanlığından gelen uzmanların, üyeleri bilgilendirdiğini kaydetti.Toplantıya, BTO yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Hız ve iş adamları katıldı.
ANKARA (AA) - Beypazarı Ticaret Odası'nda (BTO), dış ticaret konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi. BTO'da düzenlenen bilgilendirme toplantısında...

ANKARA (AA) - Beypazarı Ticaret Odası'nda (BTO), dış ticaret konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

BTO'da düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Gözde Eroğlu ve Sinan Yüzal, "Uluslararası rekabetçiliğin geliştirilmesi ve desteklenmesi", "Pazar araştırması ve pazara giriş desteği", "Pazara giriş belgelerinin desteklenmesi" gibi konularda katılımcıları bilgilendirdi.

Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Sadettin Ayık da Ekonomi Bakanlığından gelen uzmanların, üyeleri bilgilendirdiğini kaydetti.

Toplantıya, BTO yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Hız ve iş adamları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.