pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'daki Cinayet

08.11.2017 - 09:53, Güncelleme: 08.11.2017 - 09:53
 

Konya'daki Cinayet

Altınekin ilçesinde bir kişinin silahla öldürülmesiyle ilgili adliyeye sevk edilen 3 zanlıdan 2'si tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'nın Altınekin ilçesinde bir kişinin silahla öldürülmesiyle ilgili adliyeye sevk edilen 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Ali S'nin (37) silahla öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan Ali S'nin eşi Zekiye S. (31) ile amcasının oğlu İskender S. (47) ve Mükremin S. (24), jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Zanlılardan İskender S. ve Zekiye S, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, Mükremin S. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Zanlılardan İskender S'nin ifadesinde, Zekiye S. ile 6 ay önce başlayan gönül ilişkisi olduğunu, kuzeni Ali S'nin bundan şüphelenmesi üzerine onu öldürmeye karar verdiklerini söylediği iddia edildi.Altınekin ilçesi Yenice Mahallesi Kalınyer mevkisindeki tarlasına pancar toplamaya giden Ali S. (37), 2 Kasım'da işçiler tarafından silahla başından vurularak öldürülmüş halde bulunmuş, olayla ilgili dün Ali S'nin karısı Zekiye S, kuzeni İskender S. ile olayla bağlantısı olduğu ileri sürülen Mükremin S. gözaltına alınmıştı.
Altınekin ilçesinde bir kişinin silahla öldürülmesiyle ilgili adliyeye sevk edilen 3 zanlıdan 2'si tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'nın Altınekin ilçesinde bir kişinin silahla öldürülmesiyle ilgili adliyeye sevk edilen 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Ali S'nin (37) silahla öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan Ali S'nin eşi Zekiye S. (31) ile amcasının oğlu İskender S. (47) ve Mükremin S. (24), jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan İskender S. ve Zekiye S, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, Mükremin S. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Zanlılardan İskender S'nin ifadesinde, Zekiye S. ile 6 ay önce başlayan gönül ilişkisi olduğunu, kuzeni Ali S'nin bundan şüphelenmesi üzerine onu öldürmeye karar verdiklerini söylediği iddia edildi.

Altınekin ilçesi Yenice Mahallesi Kalınyer mevkisindeki tarlasına pancar toplamaya giden Ali S. (37), 2 Kasım'da işçiler tarafından silahla başından vurularak öldürülmüş halde bulunmuş, olayla ilgili dün Ali S'nin karısı Zekiye S, kuzeni İskender S. ile olayla bağlantısı olduğu ileri sürülen Mükremin S. gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.