pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hastane Afet Planı Uygulayıcı Eğitimi

07.11.2017 - 16:48, Güncelleme: 07.11.2017 - 16:48
 

Hastane Afet Planı Uygulayıcı Eğitimi

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Hastane Afet Planı Uygulayıcı Eğitimi verildiği bildirildi.Hastaneden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Hastane Afet Planı Uygulayıcı Eğitimi verildiği bildirildi.Hastaneden yapılan yazılı açıklamada, Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan program çerçevesinde, afet ve acil sağlık durumlarında personellerin yapacağı çalışmalarla ilgili planlamaların gerçekleştirildiği belirtildi.Hem fiziksel hem de fonksiyonel anlamda yapılacak işlemlerle ilgili eğitici çalışmalara devam edildiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:"Hastanemizde, Hastane Afet Planı Uygulayıcı Eğitimi verilmektedir. Bu kapsamda Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından yataklı tedavi hizmeti veren tüm kamu ve özel hastanelerde görevli Hastane Afet Planından sorumlu personele yönelik olarak ilimizden UMKE birim sorumlusu Feyzullah Çetin, eğitim birim sorumlusu Hatice Kaya ile Yozgat ve Çorum Sağlık müdürlüklerinden yetkililerin katılımıyla Hastane Afet Planı Uygulayıcı Eğitimi verilmiştir."
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Hastane Afet Planı Uygulayıcı Eğitimi verildiği bildirildi.Hastaneden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Hastane Afet Planı Uygulayıcı Eğitimi verildiği bildirildi.

Hastaneden yapılan yazılı açıklamada, Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan program çerçevesinde, afet ve acil sağlık durumlarında personellerin yapacağı çalışmalarla ilgili planlamaların gerçekleştirildiği belirtildi.

Hem fiziksel hem de fonksiyonel anlamda yapılacak işlemlerle ilgili eğitici çalışmalara devam edildiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Hastanemizde, Hastane Afet Planı Uygulayıcı Eğitimi verilmektedir. Bu kapsamda Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından yataklı tedavi hizmeti veren tüm kamu ve özel hastanelerde görevli Hastane Afet Planından sorumlu personele yönelik olarak ilimizden UMKE birim sorumlusu Feyzullah Çetin, eğitim birim sorumlusu Hatice Kaya ile Yozgat ve Çorum Sağlık müdürlüklerinden yetkililerin katılımıyla Hastane Afet Planı Uygulayıcı Eğitimi verilmiştir."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.