pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Melikgazi'de Spor Faaliyetleri

07.11.2017 - 15:33, Güncelleme: 07.11.2017 - 15:33
 

Melikgazi'de Spor Faaliyetleri

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bedensel engelliler spor kulübünün bulunduğu 20 belediyeden biri olduklarını bildirdi.Büyükkılıç,...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bedensel engelliler spor kulübünün bulunduğu 20 belediyeden biri olduklarını bildirdi.Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye’de 20 belediye içinde, Kayseri’de ise tek belediye olarak bedensel engelliler kulübü olarak karşılaşmalara katıldıklarını belirtti.Spor ve sporcunun dostu olduklarını ifade eden Büyükkılıç, sporun her branşına destek olduklarını özelikle seyirci değil sporcu yetiştirmek istediklerini ve bu amaçla spor merkezleri, spor salonları ve açık hava spor tesisleri inşa ettiklerini kaydetti.
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bedensel engelliler spor kulübünün bulunduğu 20 belediyeden biri olduklarını bildirdi.Büyükkılıç,...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bedensel engelliler spor kulübünün bulunduğu 20 belediyeden biri olduklarını bildirdi.

Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye’de 20 belediye içinde, Kayseri’de ise tek belediye olarak bedensel engelliler kulübü olarak karşılaşmalara katıldıklarını belirtti.

Spor ve sporcunun dostu olduklarını ifade eden Büyükkılıç, sporun her branşına destek olduklarını özelikle seyirci değil sporcu yetiştirmek istediklerini ve bu amaçla spor merkezleri, spor salonları ve açık hava spor tesisleri inşa ettiklerini kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.