pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri Büyükşehir Belediyesine Ödül

06.11.2017 - 12:08, Güncelleme: 06.11.2017 - 12:08
 

Kayseri Büyükşehir Belediyesine Ödül

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda "Toplu Ulaşım Mükemmellik Endeksi" kategorisinde birincilik...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda "Toplu Ulaşım Mükemmellik Endeksi" kategorisinde birincilik ödülü aldı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Yıldız Teknik Üniversitesinin değerlendirmesi sonucu, "Toplu Ulaşım Mükemmellik Endeksi" kategorisinde birincilik ödülüne Kayseri Büyükşehir Belediyesi layık görüldü.Gerçekleştirilen ödül töreninde birincilik ödülünü, Kayseri Ulaşım AŞ Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu aldı. Verimlilik ödülünü 2014 yılında da Kayseri’ye kazandırdıklarını anımsatan Gündoğdu, kente bir kez daha bu gururu yaşatmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda "Toplu Ulaşım Mükemmellik Endeksi" kategorisinde birincilik...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda "Toplu Ulaşım Mükemmellik Endeksi" kategorisinde birincilik ödülü aldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Yıldız Teknik Üniversitesinin değerlendirmesi sonucu, "Toplu Ulaşım Mükemmellik Endeksi" kategorisinde birincilik ödülüne Kayseri Büyükşehir Belediyesi layık görüldü.

Gerçekleştirilen ödül töreninde birincilik ödülünü, Kayseri Ulaşım AŞ Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu aldı.

Verimlilik ödülünü 2014 yılında da Kayseri’ye kazandırdıklarını anımsatan Gündoğdu, kente bir kez daha bu gururu yaşatmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.