pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zübeyde Hanım Onkoloji Konukevi'nin Yatak Kapasitesi Artırılıyor

05.11.2017 - 14:18, Güncelleme: 05.11.2017 - 14:18
 

Zübeyde Hanım Onkoloji Konukevi'nin Yatak Kapasitesi Artırılıyor

ANKARA (AA) - Başkentte, Yenimahalle Belediyesinin Onkoloji Hastanesinde tedavi gören hasta ve yakınları için hizmete sunduğu Yenimahalle Belediyesi Zübeyde...

ANKARA (AA) - Başkentte, Yenimahalle Belediyesinin Onkoloji Hastanesinde tedavi gören hasta ve yakınları için hizmete sunduğu Yenimahalle Belediyesi Zübeyde Hanım Konukevinin yatak kapasitesi 156'dan 200'e çıkartılıyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Onkoloji Hastanesi yanında yer alan belediye konukevi uzun süren tedavi sürecinde hastalarına refakat etmek için şehir dışından gelen ve barınma sorunu yaşayan kişilerin konaklama sorununu çözüyor. 4 bin 600 metrekare alan üzerine konumlandırılan ve 128 yatak kapasitesiyle açıldığı günden bu yana yaklaşık 80 bin vatandaşa barınma imkanı sağlayan konukevinin ilk tadilatında kapasitesi 128’den 156’ya çıkarıldı. Yatak kapasitesinin 200'e çıkarılması için yürütülen çalışmaları yerinde görüp inceleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Teras katımızı yeniden düzenleyerek yatak sayımızı artırıyoruz. Şu an teras kata ilave olarak yapılan 11 oda ilik nakilli hastalar ve donörleri için özel olarak hazırlanıyor. Aldığımız talebe bakılırsa, hasta ve yakınlarının en büyük ihtiyacı konaklamadır. İhtiyaca cevap verebilmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu. Tek, iki ve üç kişilik olmak üzere 200 yatak kapasiteli, 60 misafir odalı konukevi aynı zamanda, 3 öğün yemek servisi yapılan yemekhanesi, lobisi, TV odası, katlarda ütü, çamaşır yıkama ve kurutma odaları, rehberlik hizmet birimi, yönetim birimi, mescidi ve otoparkıyla hizmet veriyor.
ANKARA (AA) - Başkentte, Yenimahalle Belediyesinin Onkoloji Hastanesinde tedavi gören hasta ve yakınları için hizmete sunduğu Yenimahalle Belediyesi Zübeyde...

ANKARA (AA) - Başkentte, Yenimahalle Belediyesinin Onkoloji Hastanesinde tedavi gören hasta ve yakınları için hizmete sunduğu Yenimahalle Belediyesi Zübeyde Hanım Konukevinin yatak kapasitesi 156'dan 200'e çıkartılıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Onkoloji Hastanesi yanında yer alan belediye konukevi uzun süren tedavi sürecinde hastalarına refakat etmek için şehir dışından gelen ve barınma sorunu yaşayan kişilerin konaklama sorununu çözüyor. 4 bin 600 metrekare alan üzerine konumlandırılan ve 128 yatak kapasitesiyle açıldığı günden bu yana yaklaşık 80 bin vatandaşa barınma imkanı sağlayan konukevinin ilk tadilatında kapasitesi 128’den 156’ya çıkarıldı.

Yatak kapasitesinin 200'e çıkarılması için yürütülen çalışmaları yerinde görüp inceleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Teras katımızı yeniden düzenleyerek yatak sayımızı artırıyoruz. Şu an teras kata ilave olarak yapılan 11 oda ilik nakilli hastalar ve donörleri için özel olarak hazırlanıyor. Aldığımız talebe bakılırsa, hasta ve yakınlarının en büyük ihtiyacı konaklamadır. İhtiyaca cevap verebilmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Tek, iki ve üç kişilik olmak üzere 200 yatak kapasiteli, 60 misafir odalı konukevi aynı zamanda, 3 öğün yemek servisi yapılan yemekhanesi, lobisi, TV odası, katlarda ütü, çamaşır yıkama ve kurutma odaları, rehberlik hizmet birimi, yönetim birimi, mescidi ve otoparkıyla hizmet veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.