pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Evrensel Değerler Çocuk Müzesi'nin Özel Ziyaretçileri

05.11.2017 - 13:43, Güncelleme: 05.11.2017 - 13:43
 

Evrensel Değerler Çocuk Müzesi'nin Özel Ziyaretçileri

ANKARA (AA) - Başkentte, işitme engelli, Down sendromlu, zihinsel engelli ve süreğen hastalıklı öğrenciler, Yenimahalle Belediyesinin Evrensel Değerler...

ANKARA (AA) - Başkentte, işitme engelli, Down sendromlu, zihinsel engelli ve süreğen hastalıklı öğrenciler, Yenimahalle Belediyesinin Evrensel Değerler Çocuk Müzesi'ni gezdi. Müzede, sevgi, veterinerlik, doğruluk ve Pinokyo temalarından oluşan bölümleri gezen öğrenciler, görevliler tarafından bilgilendirildi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yaptığı açıklamada, herkesin potansiyel engelli adayı olduğunu belirterek, "Engellilere acıyarak bakan bir toplum yerine onları yaşama ve sosyal hayata dahil etmeliyiz. Gelişmiş ülkelere baktığımızda bu konuda hala almamız gereken çok yol olduğunu görüyoruz. Yenimahalle’de biz bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Bugün engelli çocuklarımızı çocuk müzemizde ağırladık." ifadelerini kullandı.
ANKARA (AA) - Başkentte, işitme engelli, Down sendromlu, zihinsel engelli ve süreğen hastalıklı öğrenciler, Yenimahalle Belediyesinin Evrensel Değerler...

ANKARA (AA) - Başkentte, işitme engelli, Down sendromlu, zihinsel engelli ve süreğen hastalıklı öğrenciler, Yenimahalle Belediyesinin Evrensel Değerler Çocuk Müzesi'ni gezdi.

Müzede, sevgi, veterinerlik, doğruluk ve Pinokyo temalarından oluşan bölümleri gezen öğrenciler, görevliler tarafından bilgilendirildi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yaptığı açıklamada, herkesin potansiyel engelli adayı olduğunu belirterek, "Engellilere acıyarak bakan bir toplum yerine onları yaşama ve sosyal hayata dahil etmeliyiz. Gelişmiş ülkelere baktığımızda bu konuda hala almamız gereken çok yol olduğunu görüyoruz. Yenimahalle’de biz bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Bugün engelli çocuklarımızı çocuk müzemizde ağırladık." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.