pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İncesu'da Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

05.11.2017 - 11:48, Güncelleme: 05.11.2017 - 11:48
 

İncesu'da Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de İncesu Belediyesi tarafından sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenlendi. Derebağ-Baraj güzergahında düzenlenen yürüyüş,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de İncesu Belediyesi tarafından sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenlendi. Derebağ-Baraj güzergahında düzenlenen yürüyüş, 6 kilometrelik parkurda gerçekleştirildi. Yürüyüşe, Kaymakam Barış Demirtaş, Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Burunsuz, İncesu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Faruk Ünsal ile vatandaşlar katıldı. Yürüyüş sonunda İncesu Esnaf ve Sanatkarlar Odası kahvaltılık ikramı yaptı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de İncesu Belediyesi tarafından sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenlendi. Derebağ-Baraj güzergahında düzenlenen yürüyüş,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de İncesu Belediyesi tarafından sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenlendi.

Derebağ-Baraj güzergahında düzenlenen yürüyüş, 6 kilometrelik parkurda gerçekleştirildi.

Yürüyüşe, Kaymakam Barış Demirtaş, Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Burunsuz, İncesu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Faruk Ünsal ile vatandaşlar katıldı.

Yürüyüş sonunda İncesu Esnaf ve Sanatkarlar Odası kahvaltılık ikramı yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.