pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türkav Beypazarı Temsilciliği Açıldı

04.11.2017 - 19:38, Güncelleme: 04.11.2017 - 19:38
 

Türkav Beypazarı Temsilciliği Açıldı

ANKARA (AA) - Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı'nın (TÜRKAV) Beypazarı İlçe Temsilciliği açıldı. Açılışta konuşan...

ANKARA (AA) - Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı'nın (TÜRKAV) Beypazarı İlçe Temsilciliği açıldı. Açılışta konuşan TÜRKAV Genel Başkanı İbrahim Vatansever, TÜRKAV'ın milletin kara sevdalılarının toplandığı bir yer olduğunu söyledi.Vatarsever, "Sahip olduğumuz değerlerimizi yeni nesillere öğretebilmek kamunun ihtiyaç duyduğu sosyal, kültürel ve stratejik konularda araştırmalar, incelemeler yapıp, bunları kamuoyu ile paylaşmak vakfın, amaçlarındandır. Vakfımızın, bu yeni hizmet ofis ve temsilciliğimizin vatanımıza ve Beypazarımıza hayırlı olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum." dedi. Açılışa, MHP Beypazarı İlçe Başkanı Hamdi Ayanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Beypazarı Ülkü Ocakları Başkanı Veli Postlu ve davetliler katıldı.
ANKARA (AA) - Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı'nın (TÜRKAV) Beypazarı İlçe Temsilciliği açıldı. Açılışta konuşan...

ANKARA (AA) - Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı'nın (TÜRKAV) Beypazarı İlçe Temsilciliği açıldı.

Açılışta konuşan TÜRKAV Genel Başkanı İbrahim Vatansever, TÜRKAV'ın milletin kara sevdalılarının toplandığı bir yer olduğunu söyledi.

Vatarsever, "Sahip olduğumuz değerlerimizi yeni nesillere öğretebilmek kamunun ihtiyaç duyduğu sosyal, kültürel ve stratejik konularda araştırmalar, incelemeler yapıp, bunları kamuoyu ile paylaşmak vakfın, amaçlarındandır. Vakfımızın, bu yeni hizmet ofis ve temsilciliğimizin vatanımıza ve Beypazarımıza hayırlı olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum." dedi.

Açılışa, MHP Beypazarı İlçe Başkanı Hamdi Ayanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Beypazarı Ülkü Ocakları Başkanı Veli Postlu ve davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.