pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karslı Çocuklara Tiyatro İle Çevre Bilinci Aşılandı

Spor 04.11.2017 - 10:18, Güncelleme: 04.11.2017 - 10:18
 

Karslı Çocuklara Tiyatro İle Çevre Bilinci Aşılandı

Eğlendirerek çevre bilinci, hayvan ve doğa sevgisi aşılamayı hedefleyen Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, Karslı çocuklar ve aileleri ile buluştu

İSTANBUL (AA) - Eğlendirerek çevre bilinci, hayvan ve doğa sevgisi aşılamayı hedefleyen Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, Karslı çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.Şirketin açıklamasına göre, iki gün boyunca Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde sahnelenen Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, Karslı çocuklara eğlenceli anlar yaşattı.Sadri Alışık Kültür Merkezi oyuncuların ücretsiz sahnelediği "La Fonten Orman Mahkemesinde" adlı hayvan ve doğa sevgisi aşılayan oyun ile eğlenceli vakit geçiren çocuklara, çevre bilinci, hayvan ve doğa sevgisi aşılandı.Çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi gören, 2008'den beri 400'den fazla temsille 155 bini aşkın çocuğa ulaşan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, Türkiye'nin her köşesine gitmeyi hedefliyor.
Eğlendirerek çevre bilinci, hayvan ve doğa sevgisi aşılamayı hedefleyen Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, Karslı çocuklar ve aileleri ile buluştu

İSTANBUL (AA) - Eğlendirerek çevre bilinci, hayvan ve doğa sevgisi aşılamayı hedefleyen Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, Karslı çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.

Şirketin açıklamasına göre, iki gün boyunca Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde sahnelenen Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, Karslı çocuklara eğlenceli anlar yaşattı.

Sadri Alışık Kültür Merkezi oyuncuların ücretsiz sahnelediği "La Fonten Orman Mahkemesinde" adlı hayvan ve doğa sevgisi aşılayan oyun ile eğlenceli vakit geçiren çocuklara, çevre bilinci, hayvan ve doğa sevgisi aşılandı.

Çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi gören, 2008'den beri 400'den fazla temsille 155 bini aşkın çocuğa ulaşan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, Türkiye'nin her köşesine gitmeyi hedefliyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.