pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yök Başkanı Saraç'tan Öğrencilere Tebrik Mektubu

03.11.2017 - 17:03, Güncelleme: 03.11.2017 - 17:03
 

Yök Başkanı Saraç'tan Öğrencilere Tebrik Mektubu

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından üniversiteye bağlı fakültelere...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından üniversiteye bağlı fakültelere birincilikle yerleşen öğrencilere gönderilen tebrik mektuplarını takdim etti.AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, üniversite senato salonunda senato üyelerinin katıldığı toplantıda, 6 öğrenciye tebrik mektuplarını Rektör Karakaya verdi.Karakaya, toplantıda yaptığı konuşmada, "Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanımız Prof. Dr. Yekta Saraç, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında AEÜ fakültelerine birincilikle yerleşen 6 öğrencimize tebrik mektupları yolladı. Öğrencilerimizin başarılarını teşvik etmek ve geleceğin umudu olan gençleri desteklerini göstermek amacıyla gönderilen tebrik mektupları ile öğrencilerimiz mutlu oldu, bizlerde gurur duyduk." ifadelerini kullandı.Öğrencilere tebrik mektuplarını verirken onlara üniversiteye hazırlanır gibi hayata hazırlanmaları tavsiyesinde bulunan Karakaya, öğrencilerden üniversiteden sonra da aynı performansla ülke için çalışmalarını istedi. Öğrenciler ile bir süre sohbet eden Karakaya, onların görüş ve önerilerini aldı.
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından üniversiteye bağlı fakültelere...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından üniversiteye bağlı fakültelere birincilikle yerleşen öğrencilere gönderilen tebrik mektuplarını takdim etti.

AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, üniversite senato salonunda senato üyelerinin katıldığı toplantıda, 6 öğrenciye tebrik mektuplarını Rektör Karakaya verdi.

Karakaya, toplantıda yaptığı konuşmada, "Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanımız Prof. Dr. Yekta Saraç, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında AEÜ fakültelerine birincilikle yerleşen 6 öğrencimize tebrik mektupları yolladı. Öğrencilerimizin başarılarını teşvik etmek ve geleceğin umudu olan gençleri desteklerini göstermek amacıyla gönderilen tebrik mektupları ile öğrencilerimiz mutlu oldu, bizlerde gurur duyduk." ifadelerini kullandı.

Öğrencilere tebrik mektuplarını verirken onlara üniversiteye hazırlanır gibi hayata hazırlanmaları tavsiyesinde bulunan Karakaya, öğrencilerden üniversiteden sonra da aynı performansla ülke için çalışmalarını istedi.

Öğrenciler ile bir süre sohbet eden Karakaya, onların görüş ve önerilerini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.