pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kızılcahamam'da Denetim

03.11.2017 - 16:18, Güncelleme: 03.11.2017 - 16:18
 

Kızılcahamam'da Denetim

ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinde okul çevrelerindeki parklar, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapan dükkan, kahvehane, internet kafe...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinde okul çevrelerindeki parklar, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapan dükkan, kahvehane, internet kafe ve oyun salonları denetleniyor.Bu kapsamda İlçe Emniyet Müdürlüğü talimatıyla harekete geçen polis ekipleri, ilçede bulunan büfe, market, tekel bayii gibi işletmelerde 18 yaşından küçüklere alkol ve sigara satışlarını denetledi.İşletme sahiplerine, uyarılarda bulunuldu.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinde okul çevrelerindeki parklar, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapan dükkan, kahvehane, internet kafe...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinde okul çevrelerindeki parklar, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapan dükkan, kahvehane, internet kafe ve oyun salonları denetleniyor.

Bu kapsamda İlçe Emniyet Müdürlüğü talimatıyla harekete geçen polis ekipleri, ilçede bulunan büfe, market, tekel bayii gibi işletmelerde 18 yaşından küçüklere alkol ve sigara satışlarını denetledi.

İşletme sahiplerine, uyarılarda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.