pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara Özel Harekata Liseli Öğrencilerden Ziyaret

03.11.2017 - 15:08, Güncelleme: 03.11.2017 - 15:08
 

Ankara Özel Harekata Liseli Öğrencilerden Ziyaret

Aksaray Şehit Ali Er Anadolu Lisesi öğrencileri, Ankara’daki özel harekat şube müdürlüğünü ziyaret etti

ANKARA (AA) - Aksaray Şehit Ali Er Anadolu Lisesi öğrencileri, Ankara’daki Özel Harekat Şube müdürlüğünü ziyaret etti.Ankara Özel Harekat Şube Müdürü Eraslan Er, 1992 yılında Hakkari'de şehit düşen babası Ali Er'in isminin verildiği okulun müdür ve 43 öğrencisini kabul etti. Öğrencilere ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Er, şube müdürlüğü hakkında bilgi verdi. Er, şunları söyledi:“Burası sizin yeriniz. Bu bayrağı siz devralacaksınız. Sizi görünce daha da umutlanmaktayız. Hani derler ya, şehit yeniden dünyaya gelmek ister ve yeniden şehit olmak ister diye, babam böyle bir adamdı ve siz de babamın isminin verildiği okulun talebelerisiniz.”Daha sonra şube müdürlüğünün deposunu gezen ve silahları inceleyen öğrenciler, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Aksaray Şehit Ali Er Anadolu Lisesi öğrencileri, Ankara’daki özel harekat şube müdürlüğünü ziyaret etti

ANKARA (AA) - Aksaray Şehit Ali Er Anadolu Lisesi öğrencileri, Ankara’daki Özel Harekat Şube müdürlüğünü ziyaret etti.

Ankara Özel Harekat Şube Müdürü Eraslan Er, 1992 yılında Hakkari'de şehit düşen babası Ali Er'in isminin verildiği okulun müdür ve 43 öğrencisini kabul etti.

Öğrencilere ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Er, şube müdürlüğü hakkında bilgi verdi. Er, şunları söyledi:

“Burası sizin yeriniz. Bu bayrağı siz devralacaksınız. Sizi görünce daha da umutlanmaktayız. Hani derler ya, şehit yeniden dünyaya gelmek ister ve yeniden şehit olmak ister diye, babam böyle bir adamdı ve siz de babamın isminin verildiği okulun talebelerisiniz.”

Daha sonra şube müdürlüğünün deposunu gezen ve silahları inceleyen öğrenciler, hatıra fotoğrafı çektirdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.