pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Şarkışla Kadın Kolları 5. Olağan Genel Kurulu

03.11.2017 - 14:28, Güncelleme: 03.11.2017 - 14:28
 

Ak Parti Şarkışla Kadın Kolları 5. Olağan Genel Kurulu

SİVAS (AA) - AK Parti Şarkışla Kadın Kolları 5. Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Hanife Metin güven tazeledi. Seyfettin Soysal Konferans Salonu'nda...

SİVAS (AA) - AK Parti Şarkışla Kadın Kolları 5. Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Hanife Metin güven tazeledi. Seyfettin Soysal Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Faaliyet raporlarının okunmasının ardından konuşmalara ve daha sonra da seçime geçildi. AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, katılımın yoğunluğundan memnun olduğunu belirterek, "Kadınlarımız her seçim zamanında gerçekten AK Parti için çok çalışıyor, hepimiz tüm Türkiye için çalışıyoruz. Bugüne kadar yapılan çalışma ve destekleri için tüm kadınlarımıza ve partililerimize teşekkür ediyorum." dedi. Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz da birlik ve beraberliğin önemine değinerek, "Bu kutlu davamızı daha ilerilere götürmenin gayreti içerisinde olacağız." dedi. AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci ise AK Parti kongrelerinin düğün, bayram havasında geçtiğini söyleyerek, yapılan seçimin Şarkışla'ya, Sivas'a ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi. Kongreye il ve ilçe teşkilat yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
SİVAS (AA) - AK Parti Şarkışla Kadın Kolları 5. Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Hanife Metin güven tazeledi. Seyfettin Soysal Konferans Salonu'nda...

SİVAS (AA) - AK Parti Şarkışla Kadın Kolları 5. Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Hanife Metin güven tazeledi.

Seyfettin Soysal Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Faaliyet raporlarının okunmasının ardından konuşmalara ve daha sonra da seçime geçildi.

AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, katılımın yoğunluğundan memnun olduğunu belirterek, "Kadınlarımız her seçim zamanında gerçekten AK Parti için çok çalışıyor, hepimiz tüm Türkiye için çalışıyoruz. Bugüne kadar yapılan çalışma ve destekleri için tüm kadınlarımıza ve partililerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz da birlik ve beraberliğin önemine değinerek, "Bu kutlu davamızı daha ilerilere götürmenin gayreti içerisinde olacağız." dedi.

AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci ise AK Parti kongrelerinin düğün, bayram havasında geçtiğini söyleyerek, yapılan seçimin Şarkışla'ya, Sivas'a ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

Kongreye il ve ilçe teşkilat yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.