pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkentte Okuldaki Civa Zehirlenmesi

02.11.2017 - 23:23, Güncelleme: 02.11.2017 - 23:23
 

Başkentte Okuldaki Civa Zehirlenmesi

Ankara Valiliği: "Aktaş Atatürk Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinde civa dökülmesinden etkilenenlerden 25'i taburcu edildi, 11 kişinin ise tahlil işlemleri devam ediyor"

ANKARA (AA) - Ankara Valiliği, Aktaş Atatürk Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinde civa dökülmesinden etkilenenlerden 25'inin taburcu edildiğini, 11 kişinin ise tahlil işlemlerinin devam ettiği bildirdi.Valilikten yapılan yazılı açıklamada, cıva maddesinden zehirlenme şüphesi ile hastaneye sevk edilen 25 kişinin tahlil sonuçlarında olumsuzluğa rastlanılmadığından taburcu edildiği belirtilirken, sonradan hastaneye başvuran 11 kişinin ise tahlil işlemlerinin devam ettiği kaydedildi.Tahlilleri devam edenlerin işlemleri sonuçlanınca taburcu edilmelerinin planlandığı ifade edilen açıklamada, olayla ilgili inceleme yapmak üzere iki müfettişin görevlendirildiği vurgulandı.
Ankara Valiliği: "Aktaş Atatürk Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinde civa dökülmesinden etkilenenlerden 25'i taburcu edildi, 11 kişinin ise tahlil işlemleri devam ediyor"

ANKARA (AA) - Ankara Valiliği, Aktaş Atatürk Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinde civa dökülmesinden etkilenenlerden 25'inin taburcu edildiğini, 11 kişinin ise tahlil işlemlerinin devam ettiği bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, cıva maddesinden zehirlenme şüphesi ile hastaneye sevk edilen 25 kişinin tahlil sonuçlarında olumsuzluğa rastlanılmadığından taburcu edildiği belirtilirken, sonradan hastaneye başvuran 11 kişinin ise tahlil işlemlerinin devam ettiği kaydedildi.

Tahlilleri devam edenlerin işlemleri sonuçlanınca taburcu edilmelerinin planlandığı ifade edilen açıklamada, olayla ilgili inceleme yapmak üzere iki müfettişin görevlendirildiği vurgulandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.