pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'da Fabrika Yangını

02.11.2017 - 22:33, Güncelleme: 02.11.2017 - 22:33
 

Karaman'da Fabrika Yangını

Plastik fabrikasında çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor

KARAMAN (AA) - Karaman'da plastik fabrikasında yangın çıktı.Karaman Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren plastik fabrikasında heniz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve 112 Acil Servis ekibi sevk edilirken çevre il ve ilçelerden takviye itfaiye ekibi istendi.Alevler, 30 itfaiye aracı ve çok sayıda ekiple kontrol altına alınmaya çalışılıyor.Karaman Valisi Fahri Meral, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.
Plastik fabrikasında çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor

KARAMAN (AA) - Karaman'da plastik fabrikasında yangın çıktı.

Karaman Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren plastik fabrikasında heniz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve 112 Acil Servis ekibi sevk edilirken çevre il ve ilçelerden takviye itfaiye ekibi istendi.

Alevler, 30 itfaiye aracı ve çok sayıda ekiple kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Karaman Valisi Fahri Meral, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.