pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Geyik Kurtarma Operasyonu

02.11.2017 - 20:18, Güncelleme: 02.11.2017 - 20:18
 

Eskişehir'de Geyik Kurtarma Operasyonu

Sulama kanalına düşerek yaralanan geyik ile yavrusu tedavi altına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde sulama kanalına düşen geyik ile yavrusu kurtarıldı.Düzköy Mahallesi'nden geçen sulama kanalına 2 geyiğin düştüğünü gören vatandaşlar, durumu jandarma, AFAD, AKUT ve itfaiye ekiplerine bildirdi.Olay yerine gelen ekipler, yaklaşık 2 saatlik çalışma sonunda geyikleri kanaldan çıkarttı. Veteriner hekim Önder Kersu'nun muayene ettiği yaralı geyikler, tedavi için Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi'ne götürüldü.Geyiklerin, tedavilerinin ardından doğaya salınacağı belirtildi.
Sulama kanalına düşerek yaralanan geyik ile yavrusu tedavi altına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde sulama kanalına düşen geyik ile yavrusu kurtarıldı.

Düzköy Mahallesi'nden geçen sulama kanalına 2 geyiğin düştüğünü gören vatandaşlar, durumu jandarma, AFAD, AKUT ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, yaklaşık 2 saatlik çalışma sonunda geyikleri kanaldan çıkarttı.

Veteriner hekim Önder Kersu'nun muayene ettiği yaralı geyikler, tedavi için Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi'ne götürüldü.

Geyiklerin, tedavilerinin ardından doğaya salınacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.