pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale Belediyesi Halk Günü

02.11.2017 - 16:08, Güncelleme: 02.11.2017 - 16:08
 

Kırıkkale Belediyesi Halk Günü

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi halk günü etkinliği Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlığında gerçekleştirildi.Belediye meclis...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi halk günü etkinliği Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlığında gerçekleştirildi.Belediye meclis toplantı salonunda düzenlenen ve belediye başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin katıldığı halk gününde vatandaşların sorunları dinlenerek talep ve istekleri alındı.Belediye Başkan Yardımcısı Bakır, burada yaptığı konuşmada, belediye parklarında uygulamaya koyduğu kamera uygulamasının ardından vatandaşlara kablosuz internet imkanı sunmaya başlandığını söyledi.Parklarda yer alan kablosuz güvenli internetten her vatandaş ücretsiz yararlanabileceğini anlatan Bakır, şöyle konuştu:"Kırıkkale'de parklara halkın ilgisini arttıran bu uygulama sayesinde özellikle çocuklar sadece evde değil parklarda da zaman geçirmeye başladı. Bu sayede internet yüzünden evden dışarı çıkmayan çocuklar, açık havada hem güvenli interneti kullanabiliyor hem de arkadaşlarıyla bir araya gelebiliyor. Kırıkkale parkları her geçen gün daha da güzelleşiyor. Halkımızın hizmetlerimize ilgisi ise bizi ayrıca memnun ediyor. Vatandaşımızı en modern parklarda teknolojinin tüm imkanlarıyla buluşturmaya gayret ediyoruz. Büyük Şehir Parkı, Şehitler Parkı, Celal Bayar Parkı, Atatürk Parkı, Meydan Parkı, Hüseyin Kahya Parkı, Bulvar Park'a yerleştirilen internet ağlarından 7 gün 24 saat internete girmek mümkün."
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi halk günü etkinliği Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlığında gerçekleştirildi.Belediye meclis...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi halk günü etkinliği Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye meclis toplantı salonunda düzenlenen ve belediye başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin katıldığı halk gününde vatandaşların sorunları dinlenerek talep ve istekleri alındı.

Belediye Başkan Yardımcısı Bakır, burada yaptığı konuşmada, belediye parklarında uygulamaya koyduğu kamera uygulamasının ardından vatandaşlara kablosuz internet imkanı sunmaya başlandığını söyledi.

Parklarda yer alan kablosuz güvenli internetten her vatandaş ücretsiz yararlanabileceğini anlatan Bakır, şöyle konuştu:

"Kırıkkale'de parklara halkın ilgisini arttıran bu uygulama sayesinde özellikle çocuklar sadece evde değil parklarda da zaman geçirmeye başladı. Bu sayede internet yüzünden evden dışarı çıkmayan çocuklar, açık havada hem güvenli interneti kullanabiliyor hem de arkadaşlarıyla bir araya gelebiliyor. Kırıkkale parkları her geçen gün daha da güzelleşiyor. Halkımızın hizmetlerimize ilgisi ise bizi ayrıca memnun ediyor. Vatandaşımızı en modern parklarda teknolojinin tüm imkanlarıyla buluşturmaya gayret ediyoruz. Büyük Şehir Parkı, Şehitler Parkı, Celal Bayar Parkı, Atatürk Parkı, Meydan Parkı, Hüseyin Kahya Parkı, Bulvar Park'a yerleştirilen internet ağlarından 7 gün 24 saat internete girmek mümkün."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.