pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale'de "Toplum Ve Engelliler" Semineri

02.11.2017 - 14:33, Güncelleme: 02.11.2017 - 14:33
 

Kırıkkale'de "Toplum Ve Engelliler" Semineri

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğünde "Toplum ve Engelliler" konulu seminer düzenlendi.İl Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğünde "Toplum ve Engelliler" konulu seminer düzenlendi.İl Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen seminerde konuşan Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, bu gibi seminerlerin çok önemli olduğunu söyledi.Seminerde konuşan görme engelli Bekir Akdeniz, görme engellilerin yaşama tutunmasının çok önemli olduğunu söyledi.Engelli vatandaşların topluma katılması gerektiğine değinen Akdeniz, "Bizler engelli olarak normal hayatta yaşamak istiyoruz. Bu hayatı da kolaylaştırmak için sizlerden yardım istiyoruz." diye konuştu.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğünde "Toplum ve Engelliler" konulu seminer düzenlendi.İl Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğünde "Toplum ve Engelliler" konulu seminer düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen seminerde konuşan Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, bu gibi seminerlerin çok önemli olduğunu söyledi.

Seminerde konuşan görme engelli Bekir Akdeniz, görme engellilerin yaşama tutunmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Engelli vatandaşların topluma katılması gerektiğine değinen Akdeniz, "Bizler engelli olarak normal hayatta yaşamak istiyoruz. Bu hayatı da kolaylaştırmak için sizlerden yardım istiyoruz." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.