pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Katar Resmi Haber Ajansı Yetkilileri Beypazarı'nı Gezdi

01.11.2017 - 17:33, Güncelleme: 01.11.2017 - 17:33
 

Katar Resmi Haber Ajansı Yetkilileri Beypazarı'nı Gezdi

ANKARA (AA) - Katar Resmi Haber Ajansı'nın (QNA) yetkilileri Beypazarı ilçesini gezdi.Anadolu Ajansı (AA) Bilgi ve İletişim Teknolojileri Direktörü...

ANKARA (AA) - Katar Resmi Haber Ajansı'nın (QNA) yetkilileri Beypazarı ilçesini gezdi.Anadolu Ajansı (AA) Bilgi ve İletişim Teknolojileri Direktörü Yakup Şıvka'nın eşlik ettiği yetkililer, ilçenin tarihi mekanlarını ve müzelerini ziyaret etti.QNA'dan Saad Al Dabbagh, AA muhabirine yaptığı açıklamada ilçeyi beğendiklerini söyledi. AA'nın Türkiye'nin önde gelen basın kuruluşu olduğunu aktaran Al Dabbagh, AA ziyaretlerinde de haber konusundaki yazılımları incelediklerini ifade etti.Şıvka da Katarlı misafirler ile haber yazılımı konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti.
ANKARA (AA) - Katar Resmi Haber Ajansı'nın (QNA) yetkilileri Beypazarı ilçesini gezdi.Anadolu Ajansı (AA) Bilgi ve İletişim Teknolojileri Direktörü...

ANKARA (AA) - Katar Resmi Haber Ajansı'nın (QNA) yetkilileri Beypazarı ilçesini gezdi.

Anadolu Ajansı (AA) Bilgi ve İletişim Teknolojileri Direktörü Yakup Şıvka'nın eşlik ettiği yetkililer, ilçenin tarihi mekanlarını ve müzelerini ziyaret etti.

QNA'dan Saad Al Dabbagh, AA muhabirine yaptığı açıklamada ilçeyi beğendiklerini söyledi. AA'nın Türkiye'nin önde gelen basın kuruluşu olduğunu aktaran Al Dabbagh, AA ziyaretlerinde de haber konusundaki yazılımları incelediklerini ifade etti.

Şıvka da Katarlı misafirler ile haber yazılımı konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.