pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mhp Kayseri İl Başkanı Ersoy:

01.11.2017 - 15:58, Güncelleme: 01.11.2017 - 15:58
 

Mhp Kayseri İl Başkanı Ersoy:

KAYSERİ (AA) - MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, partisinin 2019 yerel seçimlerinde Kayseri'deki tüm belediyeleri kazanacaklarını söyledi.Ersoy, MHP'den...

KAYSERİ (AA) - MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, partisinin 2019 yerel seçimlerinde Kayseri'deki tüm belediyeleri kazanacaklarını söyledi.Ersoy, MHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 18 Mart 2018 tarihinde yapılacak Milliyetçi Hareket Partisi Büyük Kurultayı için yapılacak çalışmaları değerlendirdiklerini belirtti.Yerel seçimler için geniş kapsamlı bir çalışma yapacaklarını aktaran Ersoy, şunları kaydetti:"MHP il ve ilçe teşkilatları ile büyük ve köklü bir ailedir. MHP Kayseri il ve ilçe teşkilatları olarak odaklandığımız tek hedef 2019 yerel seçimlerinde şanlı 3 hilalimizi Erciyes'ten dalgalandırmaktır. Metal yorgunluk içerisindeki mevcut belediyelerden Kayseri'yi kurtaracağız. Hemşehrilerimiz belediyeciliğin ülkücü-milliyetçi kadrolarca nasıl kaliteli bir şekilde yapılacağına şahit olacaklar, en kaliteli hizmeti MHP'li belediyelerde göreceklerdir."
KAYSERİ (AA) - MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, partisinin 2019 yerel seçimlerinde Kayseri'deki tüm belediyeleri kazanacaklarını söyledi.Ersoy, MHP'den...

KAYSERİ (AA) - MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, partisinin 2019 yerel seçimlerinde Kayseri'deki tüm belediyeleri kazanacaklarını söyledi.

Ersoy, MHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 18 Mart 2018 tarihinde yapılacak Milliyetçi Hareket Partisi Büyük Kurultayı için yapılacak çalışmaları değerlendirdiklerini belirtti.

Yerel seçimler için geniş kapsamlı bir çalışma yapacaklarını aktaran Ersoy, şunları kaydetti:

"MHP il ve ilçe teşkilatları ile büyük ve köklü bir ailedir. MHP Kayseri il ve ilçe teşkilatları olarak odaklandığımız tek hedef 2019 yerel seçimlerinde şanlı 3 hilalimizi Erciyes'ten dalgalandırmaktır. Metal yorgunluk içerisindeki mevcut belediyelerden Kayseri'yi kurtaracağız. Hemşehrilerimiz belediyeciliğin ülkücü-milliyetçi kadrolarca nasıl kaliteli bir şekilde yapılacağına şahit olacaklar, en kaliteli hizmeti MHP'li belediyelerde göreceklerdir."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.