pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan Ziyaret

01.11.2017 - 15:28, Güncelleme: 01.11.2017 - 15:28
 

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan Ziyaret

ANKARA(AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Uygun Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.Yaşar'ı, eğitime...

ANKARA(AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Uygun Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.Yaşar'ı, eğitime destek projesi kapsamında kursta eğitim alan öğrenciler, gençlik merkezinin kapısında karşıladı.Belediye Başkanı Yaşar, burada yaptığı konuşmada, kursun ilk gününde öğrencilerle birlikte olmanın mutluluk verici olduğunu söyledi. Gençlerin iyi bir eğitim alması için ellerinden geleni yaptıklarını anlatan Yaşar, "Tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Burada okulda işlediğiniz tüm ana dersleri öğretmenlerimiz eşliğinde tekrar alma imkanı bulacaksınız. Derslerinize iyi çalışın. Sizler iyi bir eğitim alın diye elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin başarısı bizleri gururlandırır. Sizlerin başarılı bir şekilde sınavlarınızı vermeniz, güzel meslekler edinmeniz, iyi yerlere gelmeniz en büyük arzumuz. Hepinize başarılar diliyorum." diye konuştu.Merkezde yaklaşık 600 öğrenci, kurslara katılıyor.
ANKARA(AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Uygun Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.Yaşar'ı, eğitime...

ANKARA(AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Uygun Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.

Yaşar'ı, eğitime destek projesi kapsamında kursta eğitim alan öğrenciler, gençlik merkezinin kapısında karşıladı.

Belediye Başkanı Yaşar, burada yaptığı konuşmada, kursun ilk gününde öğrencilerle birlikte olmanın mutluluk verici olduğunu söyledi.

Gençlerin iyi bir eğitim alması için ellerinden geleni yaptıklarını anlatan Yaşar, "Tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Burada okulda işlediğiniz tüm ana dersleri öğretmenlerimiz eşliğinde tekrar alma imkanı bulacaksınız. Derslerinize iyi çalışın. Sizler iyi bir eğitim alın diye elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin başarısı bizleri gururlandırır. Sizlerin başarılı bir şekilde sınavlarınızı vermeniz, güzel meslekler edinmeniz, iyi yerlere gelmeniz en büyük arzumuz. Hepinize başarılar diliyorum." diye konuştu.

Merkezde yaklaşık 600 öğrenci, kurslara katılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.