pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İşgem Proje Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

01.11.2017 - 12:28, Güncelleme: 01.11.2017 - 12:28
 

İşgem Proje Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

YOZGAT (AA) - Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Sorgun İş Geliştirme...

YOZGAT (AA) - Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Sorgun İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) değerlendirme toplantısı yapıldı.Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, "Rekabetçi Sektörler Programı" altında uygulanan ve proje sahipliğini Sorgun Belediyesi’nin yürüttüğü Sorgun İŞGEM'in tamamı hibe, 4 milyon 258 bin 515 Euro tutarında bir yatırım olduğunu söyledi.Değerlendirme toplantısına KOSGEB Yozgat İl Müdürü Mustafa Işık, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan, Bozok Üniversitesi Sorgun Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Akdeniz ve proje ekibi katıldı.
YOZGAT (AA) - Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Sorgun İş Geliştirme...

YOZGAT (AA) - Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Sorgun İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) değerlendirme toplantısı yapıldı.

Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, "Rekabetçi Sektörler Programı" altında uygulanan ve proje sahipliğini Sorgun Belediyesi’nin yürüttüğü Sorgun İŞGEM'in tamamı hibe, 4 milyon 258 bin 515 Euro tutarında bir yatırım olduğunu söyledi.

Değerlendirme toplantısına KOSGEB Yozgat İl Müdürü Mustafa Işık, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan, Bozok Üniversitesi Sorgun Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Akdeniz ve proje ekibi katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.