pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Dağdelen, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

01.11.2017 - 12:13, Güncelleme: 01.11.2017 - 12:13
 

Başkan Dağdelen, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, basın mensuplarıyla bir araya geldi.Bir lokantada düzenlenen kahvaltı programında konuşan...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, basın mensuplarıyla bir araya geldi.Bir lokantada düzenlenen kahvaltı programında konuşan Başkan Dağdelen, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından il başkanı olarak görevlendirildiğini söyledi.İl başkanlığı görevini ikinci kez yürüteceğini belirten Dağdelen, şöyle konuştu:"AK Partide unutulmak yoktur. Görev değişikliği vardır. Biz ilk göreve geldiğimizde, 'göreviniz tamam' dendi ve görevi diğer bir arkadaşımıza gönül rahatlığıyla devrettik. Şimdi ise bize tekrar 'bu görev sizin' dendi. Biz de bu görevimizi layıkıyla yapacağımızın sözünü verdik. Allah bizleri utandırmasın. Partimizin önünde 3 büyük seçimimiz var. Bu dönemi çok iyi değerlendireceğiz. Partimize herhangi bir nedenden dolayı küsen seçmenlerimizi tekrar kazandırıp, bu yolda birlikte yürüyeceğiz. AK Parti'de dava kutsaldır. Davamızın peşine düşüp ülkemize, milletimize ve devletimize en yararlı çalışmalarımızla hizmet edeceğiz. Milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızla birlikte çok güçlü bağlar kurup ilimize yararlı projelere imza atacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun."Konuşmaların ardından Başkan Dağdelen, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, basın mensuplarıyla bir araya geldi.Bir lokantada düzenlenen kahvaltı programında konuşan...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bir lokantada düzenlenen kahvaltı programında konuşan Başkan Dağdelen, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından il başkanı olarak görevlendirildiğini söyledi.

İl başkanlığı görevini ikinci kez yürüteceğini belirten Dağdelen, şöyle konuştu:

"AK Partide unutulmak yoktur. Görev değişikliği vardır. Biz ilk göreve geldiğimizde, 'göreviniz tamam' dendi ve görevi diğer bir arkadaşımıza gönül rahatlığıyla devrettik. Şimdi ise bize tekrar 'bu görev sizin' dendi. Biz de bu görevimizi layıkıyla yapacağımızın sözünü verdik. Allah bizleri utandırmasın. Partimizin önünde 3 büyük seçimimiz var. Bu dönemi çok iyi değerlendireceğiz. Partimize herhangi bir nedenden dolayı küsen seçmenlerimizi tekrar kazandırıp, bu yolda birlikte yürüyeceğiz. AK Parti'de dava kutsaldır. Davamızın peşine düşüp ülkemize, milletimize ve devletimize en yararlı çalışmalarımızla hizmet edeceğiz. Milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızla birlikte çok güçlü bağlar kurup ilimize yararlı projelere imza atacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun."

Konuşmaların ardından Başkan Dağdelen, gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.