pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivçekab, Zara'da Toplandı

01.11.2017 - 11:58, Güncelleme: 01.11.2017 - 11:58
 

Sivçekab, Zara'da Toplandı

SİVAS (AA) - Sivas Merkez ve Çevre Belediyeler Katı Atık Yönetimi Birliği (SİVÇEKAB), olağan meclis toplantısını Zara ilçesinde gerçekleştirdi.Zara...

SİVAS (AA) - Sivas Merkez ve Çevre Belediyeler Katı Atık Yönetimi Birliği (SİVÇEKAB), olağan meclis toplantısını Zara ilçesinde gerçekleştirdi.Zara Belediyesi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Sivas Belediye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, birliğe üye olan belediyelerin ilçelerine çöp transfer istasyonların kurulması hususunda proje çalışmalarının devam ettiğini belirterek, transfer işlerinde kullanılacak araçların özellikleri hakkında bilgiler verdi.Toplantı sonrası Zara Belediyesi Kızılırmak Sosyal Tesisleri'nde mahalle muhtarları ile bir araya gelen birlik üyeleri, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler sundu.Toplantıya, Kaymakam Yunus Kızılgüneş, Sivas Belediye Başkan Vekili Zekeriya Gülüm, Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, Doğanşar Belediye Başkanı Necdet Oktay Karaman, Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan, ilçe protokolü ile muhtarlar katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas Merkez ve Çevre Belediyeler Katı Atık Yönetimi Birliği (SİVÇEKAB), olağan meclis toplantısını Zara ilçesinde gerçekleştirdi.Zara...

SİVAS (AA) - Sivas Merkez ve Çevre Belediyeler Katı Atık Yönetimi Birliği (SİVÇEKAB), olağan meclis toplantısını Zara ilçesinde gerçekleştirdi.

Zara Belediyesi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Sivas Belediye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, birliğe üye olan belediyelerin ilçelerine çöp transfer istasyonların kurulması hususunda proje çalışmalarının devam ettiğini belirterek, transfer işlerinde kullanılacak araçların özellikleri hakkında bilgiler verdi.

Toplantı sonrası Zara Belediyesi Kızılırmak Sosyal Tesisleri'nde mahalle muhtarları ile bir araya gelen birlik üyeleri, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler sundu.

Toplantıya, Kaymakam Yunus Kızılgüneş, Sivas Belediye Başkan Vekili Zekeriya Gülüm, Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, Doğanşar Belediye Başkanı Necdet Oktay Karaman, Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan, ilçe protokolü ile muhtarlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.