pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gençlerbirliği Taktik Çalıştı

31.10.2017 - 15:18, Güncelleme: 31.10.2017 - 15:18
 

Gençlerbirliği Taktik Çalıştı

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Süper Lig'in 11. haftasında 3 Kasım Cuma günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Başkent...

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Süper Lig'in 11. haftasında 3 Kasım Cuma günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Başkent ekibi, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki antrenmanda taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.Antrenmana ısınma koşusuyla başlayan futbolcular, daha sonra pas ve koordinasyon çalışması yaptı.Kırmızı-siyahlı oyuncular, antrenmanın ikinci bölümünde ise tam saha ve dar alanda Galatasaray maçının taktiği üzerinde durdu. Yaklaşık 1,5 saat süren idman, çift kale maçla tamamlandı.Tedavisine devam edilen Halil İbrahim Pehlivan antrenmana katılmazken, kaleci Nihat Şahin fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam etti.
ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Süper Lig'in 11. haftasında 3 Kasım Cuma günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Başkent...


ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Süper Lig'in 11. haftasında 3 Kasım Cuma günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Başkent ekibi, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki antrenmanda taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.

Antrenmana ısınma koşusuyla başlayan futbolcular, daha sonra pas ve koordinasyon çalışması yaptı.

Kırmızı-siyahlı oyuncular, antrenmanın ikinci bölümünde ise tam saha ve dar alanda Galatasaray maçının taktiği üzerinde durdu. Yaklaşık 1,5 saat süren idman, çift kale maçla tamamlandı.

Tedavisine devam edilen Halil İbrahim Pehlivan antrenmana katılmazken, kaleci Nihat Şahin fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.