pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Modacı Bağzıbağlı Kursiyerlerle Buluştu

31.10.2017 - 12:43, Güncelleme: 31.10.2017 - 12:43
 

Modacı Bağzıbağlı Kursiyerlerle Buluştu

ANKARA (AA) - Moda tasarımcısı Raşit Bağzıbağlı, Yeni Mahalle Belediyesi bünyesinde açılan meslek edindirme ve hobi kurslarına katılanlarla bir araya...

ANKARA (AA) - Moda tasarımcısı Raşit Bağzıbağlı, Yeni Mahalle Belediyesi bünyesinde açılan meslek edindirme ve hobi kurslarına katılanlarla bir araya geldi.Belediyeden yapılan açıklamada, kursiyerlerle mesleğinin zirvesinde olan başarılı şahsiyetleri buluşturma etkinlikleri kapsamın ünlü tasarımcı Bağzıbağlı'nın, giyim ve stilistlik eğitimi alan kursiyere tecrübelerini aktardığı ifade edildi.Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda düzenlenen etkinliğe katılan Bağzıbağlı'nın, Türkiye’de ve dünyada dikkat çeken kişiye özel tasarımlarını anlattığı ifade edilen açıklamada, etkinliklerin devam edeceği kaydedildi.Açıklamada görüşlerine yer verilen Bağzıbağlı, mesleki kariyerde önceliğin kendine güven ve tecrübe olduğunu ifade etti.“Bir tasarımcının her şeyden ilham alacağına inanıyorum." ifadesini kullanan Bağzıbağlı, şunları kaydetti:"Defile yapsam da yapmasam da her zaman üretiyorum. Bu beni besleyen, geliştiren bir süreç. Sabırsız bir jenerasyonuz ama bizi başarıya götürecek olan da sabırla çalışmaktır. Türkiye çok zengin bir mozaik. Global perspektifte bu işi yapmak istiyorsanız her şeyi tasarlayabilmelisiniz. Ben bu mozaiği çok seviyorum."Etkinliğin sonunda, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın eşi Azize Yaşar, Bağzıbağlı’ya plaket verdi.
ANKARA (AA) - Moda tasarımcısı Raşit Bağzıbağlı, Yeni Mahalle Belediyesi bünyesinde açılan meslek edindirme ve hobi kurslarına katılanlarla bir araya...

ANKARA (AA) - Moda tasarımcısı Raşit Bağzıbağlı, Yeni Mahalle Belediyesi bünyesinde açılan meslek edindirme ve hobi kurslarına katılanlarla bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamada, kursiyerlerle mesleğinin zirvesinde olan başarılı şahsiyetleri buluşturma etkinlikleri kapsamın ünlü tasarımcı Bağzıbağlı'nın, giyim ve stilistlik eğitimi alan kursiyere tecrübelerini aktardığı ifade edildi.

Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda düzenlenen etkinliğe katılan Bağzıbağlı'nın, Türkiye’de ve dünyada dikkat çeken kişiye özel tasarımlarını anlattığı ifade edilen açıklamada, etkinliklerin devam edeceği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bağzıbağlı, mesleki kariyerde önceliğin kendine güven ve tecrübe olduğunu ifade etti.

“Bir tasarımcının her şeyden ilham alacağına inanıyorum." ifadesini kullanan Bağzıbağlı, şunları kaydetti:

"Defile yapsam da yapmasam da her zaman üretiyorum. Bu beni besleyen, geliştiren bir süreç. Sabırsız bir jenerasyonuz ama bizi başarıya götürecek olan da sabırla çalışmaktır. Türkiye çok zengin bir mozaik. Global perspektifte bu işi yapmak istiyorsanız her şeyi tasarlayabilmelisiniz. Ben bu mozaiği çok seviyorum."

Etkinliğin sonunda, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın eşi Azize Yaşar, Bağzıbağlı’ya plaket verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.