pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çubuk'ta Demonstrasyon Çalışması

31.10.2017 - 12:23, Güncelleme: 31.10.2017 - 12:23
 

Çubuk'ta Demonstrasyon Çalışması

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesinde yürütülen "Alternatif Ürün Yetiştiriciliği Projesi’" kapsamında yapılan demonstrasyon çalışmaları olumlu...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesinde yürütülen "Alternatif Ürün Yetiştiriciliği Projesi’" kapsamında yapılan demonstrasyon çalışmaları olumlu sonuç verdi.İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Şereflikoçhisar Kaymakamlığı himayesinde Şereflikoçhisar Belediyesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Ziraat Odası Başkanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sulama Birliği ortaklığıyla hayata geçirilen proje kapsamında sofralık, salçalık ve sırık domates ile sivri, dolmalık ve salçalık biber ekimi yapıldı.Demonstrasyon bahçesinde toplam 52 bin 447 kilogram domates ve biber üretildi, bu ürünlerden 64 bin 588 lira gelir elde edildi.Projede hedeflenen verimin sağlandığı ve başarının elde edildiği kaydedildi.
ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesinde yürütülen "Alternatif Ürün Yetiştiriciliği Projesi’" kapsamında yapılan demonstrasyon çalışmaları olumlu...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesinde yürütülen "Alternatif Ürün Yetiştiriciliği Projesi’" kapsamında yapılan demonstrasyon çalışmaları olumlu sonuç verdi.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Şereflikoçhisar Kaymakamlığı himayesinde Şereflikoçhisar Belediyesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Ziraat Odası Başkanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sulama Birliği ortaklığıyla hayata geçirilen proje kapsamında sofralık, salçalık ve sırık domates ile sivri, dolmalık ve salçalık biber ekimi yapıldı.

Demonstrasyon bahçesinde toplam 52 bin 447 kilogram domates ve biber üretildi, bu ürünlerden 64 bin 588 lira gelir elde edildi.

Projede hedeflenen verimin sağlandığı ve başarının elde edildiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.