pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale'de Hayvancılığı Geliştirme Çalışmaları

30.10.2017 - 16:48, Güncelleme: 30.10.2017 - 16:48
 

Kırıkkale'de Hayvancılığı Geliştirme Çalışmaları

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de hayvancılığı geliştirme projeleri kapsamında 6 bin 700 kilogram macar fiği, 600 kilogram yem bezelyesi ve 150 kilogram sütotu...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de hayvancılığı geliştirme projeleri kapsamında 6 bin 700 kilogram macar fiği, 600 kilogram yem bezelyesi ve 150 kilogram sütotu tohumunun çiftçilere dağıtıldığı bildirildi.İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Kırıkkale hayvancılığını geliştirmek amacıyla yapılan projeler ve yürütülen çalışmalarla çiftçilere kaliteli kaba yem üretiminde alternatifler sunmak amaçlandığı belirtildi.Açıklamada, yüksek protein içeriği sayesinde kaliteli kaba yem ihtiyacına karşılık verecek olan sütotu, yem bezelyesi ve macar fiği tohumlarının merkez ve ilçelerde çiftçilere dağıtıldığı ifade edildi.- Tarımsal Yeniliklerin Yaygınlaştırılması ProjesiÖte yandan, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce yürütülen "Tarımsal Yeniliklerin Yaygınlaştırılması Projesi" kapsamında, Keskin ilçesi Üçkuyu köyünde "İkizce" ekmeklik buğday çeşidi ve merkeze bağlı Ulaş köyünde de "Yalın" kavuzsuz arpa çeşidinin deneme ekimlerinin yapıldı kaydedildi.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de hayvancılığı geliştirme projeleri kapsamında 6 bin 700 kilogram macar fiği, 600 kilogram yem bezelyesi ve 150 kilogram sütotu...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de hayvancılığı geliştirme projeleri kapsamında 6 bin 700 kilogram macar fiği, 600 kilogram yem bezelyesi ve 150 kilogram sütotu tohumunun çiftçilere dağıtıldığı bildirildi.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Kırıkkale hayvancılığını geliştirmek amacıyla yapılan projeler ve yürütülen çalışmalarla çiftçilere kaliteli kaba yem üretiminde alternatifler sunmak amaçlandığı belirtildi.

Açıklamada, yüksek protein içeriği sayesinde kaliteli kaba yem ihtiyacına karşılık verecek olan sütotu, yem bezelyesi ve macar fiği tohumlarının merkez ve ilçelerde çiftçilere dağıtıldığı ifade edildi.

- Tarımsal Yeniliklerin Yaygınlaştırılması Projesi

Öte yandan, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce yürütülen "Tarımsal Yeniliklerin Yaygınlaştırılması Projesi" kapsamında, Keskin ilçesi Üçkuyu köyünde "İkizce" ekmeklik buğday çeşidi ve merkeze bağlı Ulaş köyünde de "Yalın" kavuzsuz arpa çeşidinin deneme ekimlerinin yapıldı kaydedildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.